Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 114 m² bez realitkyVinohradská, Praha - Vinohrady

Vinohradská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Cena10 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 488 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabizim k prodeji byt o dispozici 3 + 1, velikosti 114,2 m2 na Praze 3- Vinohrady, Vinohradska ulice ve 4. patre cihlového domu s vytahem. V dome jsou nova spaletova okna s izolacnim dvojsklem, nove stoupačky, strecha a vytah. Byt prosel v minulosti rekonstrukci. Vytapeni plynovym kotlem. V byte jsou dveře Sapeli vcetne posuvných oddelujicich obyvak od kuchyne. Na podlahách jsou ve 3 pokojich dubove parkety, v jednom plovouci podlaha a v predsini, koupelne, spizi a wc dlažba. V koupelne je vana. WC je samostatne. V byte je kuchynska linka s vestavnymi spotrebici Whirlpool (trouba, mycka, plynova deska). U bytu jsou bezpecnostni vchodove dveře. Pokoje jsou samostatne a od obyvaku a kuchyne oddelene predsini. Pokoje jsou situovane na sever, obyvak s kuchyni na jih do vnitrobloku. Nizke mesicni poplatky 3400,- Kc (zahrnujici uklid domu, vytah, fond oprav, spotrebu vody,...)

Jedna se o velmi atraktivni lokalitu s vybornou dostupnosti do centra. Zastavka tramvaje před domem, metro Flora 3 minuty pesky. Skolka primo v ulici, škola 5 minut chuze.Tri minuty chuze nakupni centrum Atrium Flora s multikinem. V okoli veskera obcanska vybavenost. Byt je v osobním vlastnictví.

Nemam zajem o spolupraci s RK ! ! !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518955
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha114
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.