Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 405 m² bez realitkyBenešov nad Černou - Klení, Jihočeský kraj

Benešov nad Černou - Klení, Jihočeský kraj
Cena135 000 Kč

Tato nemovitost již od 573 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám 2 pozemky v chatové osadě Klení o rozměrech 405 m2 a 405 m2 samostatně nebo dohromady. Cena jednoho pozemku je 135 000 Kč. Cena obou je tedy 270 000 Kč. Chatová osada Klení je na hranici přírodního parku Novohradské hory a nachází se 34 km od Českého Krumlova a 4 km od Benešova nad Černou. Obchod je cca 3 km. Pozemky jsou vhodné pro stavbu chaty. Pozemek je pravidelně udržován. Je bez náletových rostlin. Vodu je nutno řešit vlastní studnou, elektrika je na hranici pozemku. Při rychlém jednání je možná sleva.

Okolí je vhodné pro turistiku, cykloturistiku, poblíž se nachází park exotických zvířat ve Dvorci u Borovan, dále: Novohradské hory, Benešov nad Černou - městská památková zóna, Dobrá Voda - poutní místo proslulé léčivou vodou, Hojná Voda - kdysi vyhlášené lázně, Červená Blata - chráněná rašeliniště, naučná stezka, Římov - poutní místo od roku 1648, Český Krumlov - zapsaný na seznamu UNESCO, Kleť - 1084 m.n.m., hvězdárna, rozhledna, lanovka, občerstvení, Vyšší Brod - cisterciácký klášter, poštovní muzeum, Zlatá Koruna, Rožmberk nad Vltavou - starobylý hrad, Žumberk - starověká tvrz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519086
VybavenoNevybaveno
Plocha 405
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.