Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Biskupcova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+kk o velikosti 50m2 v prvním patře činžového domu v klidné rezidenční čtvrti Žižkov (Praha 3) nedaleko parku Vítkov.

Jedná se o atraktivní byt po rekonstrukci, plně zařízený a vybavený, vhodný k okamžitému nastěhování. Interiér bytu tvoří prostorná chodba s velkou vestavěnou skříní s pračkou (žehlička je též k dispozici), koupelna s prostorným sprchovým koutem a WC, velkoryse řesená, plně vybavená kuchyně s barovým pultem, plynový sporákem, elektrickou troubu, mikrovlnnou troubou a velkou lednicí. Obývací pokoj je vybaven televizí a DVD přehrávačem, v ložnici se pak nachází dřevěná manželská postel 160x200cm a počítačový stůl s kontejnerem a zásuvkami.

Byt má vlastní plynový kotel k topení a ohřevu vody, zrenovovaná a nově natřená špaletová okna s vertikálními žaluziemi a roletou, dřevěné (dub) olejované plovoucí podlady a dlažbu. Právě z důvodu použitého materiálu většiny podlah a vybavení byt není vhodný pro majitele psů a koček.

Byt se nachází v žádané lokalitě širšího centra nedaleko parku Vítkov a zastávek MHD Ohrada a Biskupcova. Cesta do centra trvá zhruba 12 minut. Též výborná dostupnost na metro A, B i C (vše v dosahu několika minut). V místě bydliště pak legendární kino AERO a spousta restaurací (burgrárna Želva, Polo atd). V okolí se nachází několik supermarketů (Lidl, Tesco, Billa) a veškerá občanská vybavenost. Sportovní vyžití pak ve sportovním areálu Pražačka s atletickou dráhou či plaveckým bazénem, dále pak centrum Olšanka, squash a bowling.

Nájemné 16.000,- Kč + poplatky za služby 3.500,- Kč (zahrnuje plyn, elektřinu, vodu, poplatky za odpad a úklid, wifi internet). Roční vyúčtování poplatků. Kauce v ceně jednoho nájmu. Ihned k dispozici. Realitní kanceláře prosím nevolat.

Fully furnished one bedroom apartment (50m2) to rent situated on the first floor of a block of flats in a quiet residential area of Zizkov close to Vitkov Park. This is an attractive refurbished apartment, available immediately.

The interior of the apartment consists of a spacious corridor with a large built-in wardrobe with washing machine (iron available), bathroom with spacious shower enclosure and toilet, fully equipped kitchen with bar, gas stove, electric oven, microwave oven and fridge. The living room is equipped with a wide 16x9 TV and DVD player, and there is a wooden double bed 160x200cm and a computer desk with a container and drawers in the bedroom.

The apartment has its own gas boiler used for both heating and hot water, renovated and newly painted windows with vertical blinds and shutters, wooden (oak) oiled floating floors and paving. Due to nature of most of floors and furniture flat is not suitable for pet (dog, cat etc. ) owners.

The apartment is located in the popular location of a wider center near Vitkov park and bus/tram stops Ohrada and Biskupcova. The journey to the center takes about 12 minutes. There is also excellent accessibility to metro A, B and C (all within several minute reach). Few steps away there is a legendary cinema AERO and many restaurants (Želva, Polo, etc.) in the vicinity. Supermarkets (Lidl, Tesco, Bill) are just across the street as well as many other amenities. Sport lovers will easy find Pražačka complex with athletic track and swimming pool, squash and bowling centers are not far away neither.

Rent 16.000, - CZK + utility bills 3.500, - CZK (includes gas, electricity, water, waste and cleaning fees, wifi internet). Annual utility bill. The deposit in the price of one rental. Available immediately. Real estate agencies please do not call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521528
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDOhrada
🚶 163 m (2 min)
PoštaPraha 3
🚘 915 m (1 min)
Obchod
🚶 69 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 235 m (3 min)
RestauracePizzerie Bambini
🚶 23 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 208 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Jeseniova
🚶 285 m (3 min)
Mateřská školaMateřská školka Jeseniova 98
🚶 240 m (3 min)
Sportoviště
🚶 561 m (7 min)
HřištěDětské dopravní hřiště
🚶 394 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.