Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 105 m² bez realitkyPíseckého, Praha - Košíře

Píseckého, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Cena10 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 43 258 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný a prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 4+1 se nachází ve 2. patře cihlového domu obklopeného zahradou, ve velmi žádané lokalitě Praha 5 – Košíře, Na Cibulce, v ulici Píseckého, s výhledem do zeleně na Motol, Strahov a Žižkov, a skvělou dopravní dostupností MHD do centra (15 minut na Anděl).

Obytný prostor činí 105 m2, příslušenstvím bytu je navíc sklepní kóje o velikosti 20 m2. Byt se skládá ze dvou ložnic, prostorného obývacího pokoje s jídelnou, velké kuchyně a koupelny, dvou lodžií, z nichž jedna je v současnosti užívána jako další ložnice, spíže a WC.

Byt lze užívat i jako 3 až 4 samostatné bytové jednotky s dostatkem úložných prostor, společnou kuchyní a koupelnou. Je vhodný k pronájmu. Za vstupními dveřmi do bytu se nachází prostorná předsíň se dvěma vestavěnými skříněmi. Z předsíně se vstupuje do kuchyně, pokoje s další vestavěnou skříní, obývacího pokoje, WC, spíže a jedné z lodžií. Koupelna a obývací pokoj jsou zcela průchozí. Ve druhé předsíni je rovněž vestavěná skříň. Byt prošel v roce 1999 zásadní celkovou rekonstrukcí. V bytě je instalován nový samostatný kotel na topení a ohřev teplé vody. V posledních 10 letech proběhly následující dílčí rekonstrukce: zvětšení kuchyně a koupelny, plastová okna instalována v r. 2012, kompletně zrenovované původní parketové podlahy v celém bytě, oprava zdí a malování interiéru v r. 2014, kotel a WC v r. 2016.

Byt se prodává se zařízením kuchyně (kuchyňská linka, myčka, pračka, indukční varná deska, trouba, digestoř, mikrovlnka, lednice, mrazák). Je možné se dohodnout i na prodeji vybavení všech pokojů kromě obývacího.

Dům je klasickou cihlovou stavbou z třicátých let 20. století nazývanou Nový Berlín. Má zrekonstruovanou fasádu, střechu, půdní a sklepní prostory, schodiště, prádelnu, stoupačky a oplocení pozemku. Kolem domu je společný oplocený pozemek využívaný jako zahrada a dětské hřiště. Vstupní dveře a automatické otevírání bylo dokončeno v r. 2016. Energetický štítek domu není k dispozici.

Nedaleko domu se nacházejí přírodní parky Cibulka a Motol. Školy a školky, obchody, služby, restaurace, tenisové kurty, golf a squash klub jsou v docházkové vzdálenosti. Parkování ve čtvrti je vyhrazené rezidentům, cca 50 metrů od domu je bezplatná parkovací zóna.

Beautiful and spacious apartment in a private ownership 4+ 1 is located on the 2nd floor of a brick house surrounded by garden, in a very desired location of Prague 5 - Košíře, Na Cibulce, overlooking the greenery of Motol, Strahov and Žižkov. Excellent transport accessibility by the public transport to the city center (15 minutes to Anděl).

The living space of apartment is 105 m2 and a cellar of 20 m2. The apartment consists of two bedrooms, a spacious living room with a dining room, large kitchen and bathroom, storage, toilet and two loggias, one of which is currently used as another bedroom.

The apartment can be used as 3 to 4 separate apartment units with plenty of storage space, shared kitchen and bathroom. It is suitable for rent as well. Behind the entrance door to the apartment is a spacious hallway with two built-in wardrobes. The hallway enters the kitchen, rooms with another built-in wardrobe, living room, toilet, storage and one of the loggias. The bathroom and the living room are completely passable. The second hall has also a built-in wardrobe. The apartment was reconstructed in 1999. A separate boiler for heating and hot water is installed in the apartment. In the last 10 years, the following partial reconstructions were carried out: kitchen and bathroom enlargement, plastic windows installed in 2012, completely renovated original parquet floors throughout the apartment, wall repair and interior painting in 2014, boiler and toilet in 2016. The apartment is sold with kitchen furniture (kitchen, dishwasher, washing machine, induction hob, oven, hood, microwave, fridge, freezer). It is also possible to sale the furniture of all rooms except the living room.

The house is a classic brick building from the 1930s, so-called New Berlin. It has a renovated exterior, roof, attic and cellar spaces, staircases, laundry, fencing of the land. Around the house there is a common fenced land used as a garden and playground. The entrance and automatic opening was completed in 2016.

Near the house are the nature parks Cibulka and Motol. Schools and kindergartens, shops, services, restaurants, tennis courts, golf and squash clubs are accessible on foot. Parking in the neighborhood is reserved for residents, about 50 meters from the house there is a free parking area.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu521651
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha105
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.