Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 89 m² bez realitkyJana Přibíka, Praha - Vysočany

Rezervováno
Jana Přibíka, Praha - VysočanyVybaveno
Cena8 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 776 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji jeden z nejlepších bytů v areálu Dvůr nad Rokytkou - orientovaný na jihozápad, přímo v zeleni, obklopený vodou, rybníky, lesy, cyklostezkou, fitness loukou, 10 minut pěšky na metro nebo necelých 5 minut na tramvaj (č.8,25). Dům má celkem 5 pater, podzemní garáž, parkovací místo blízko výtahu, vlastní sklep, a společnou kolárnu k použití, Energetická náročnost budovy PENB B-velmi úsporná. Perfektní vybavenost okolí - fitko v dochazkové vzdálenosti, restaurace, kavárny, vinárny, vše do 300 m. V okolí 3 dětská hřiště (též do 300 m).

Byt se nachází ve Vysočanech, v rezidenčním projektu Dvůr nad Rokytkou. Byt je dispozičně 3+kk 89,90 m2 + 40,80 m2 dlážděné terasy + 90 m2 předzahrádka (dřevoplastová terasa 20m2, 70m2 zatravněno, vzrostlé tůje). Byt bude zanechán částečně zařízen kuchyně (myčka, trouba, mikrovlná trouba, varná deska na půl indukce/na půl normalní, digestoř), vestavěné skříně (v předsíni, v ložnici a dětském pokoji) Woodface, podhledy v obývacím pokoji s bodovým osvětlením. Předokení žaluzie instalované na všech oknech a dveřích do zahrady.

Jde o novostavbu s perfektním zázemím - celý objekt je oplocen a nonstop hlídán bezpečnostní službou s vlastní vrátnicí. Okolí je velmi přírodní - les, rybníky, louky, nádherné procházky bezprostředně v okolí. Bez ruchu okolní silnice. Zároveň do 10 minut pěšky na metro B Vysočanská nebo 5 minut na tramvaj Podkovářská. Hned u areálu jsou restaurace, fitness centra, děstká školka, supermarket cca 10 minut pěšky. O2 Aréna tři zastávky tramvají

Byt je vysoce komfortním a skvělým místem pro život. Ideální pro rodiny s jedním nebo dvěma dětmi. Vhodný také jako investice.

Fotografie k dispozici. Pro vážné zájemce doporučujeme osobní prohlídku bytu a okolí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522333
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha89
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.