Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyLetohradská, Praha - Holešovice

Letohradská, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce44 000 Kč


Nabízíme k pronájmu slunný byt 3+1 o velikosti 90,96 m² se sklepem v Letohradské ulici 14, Letná–Praha 7. Tři pokoje jsou orientovány na jih do klidné ulice, odkud je to 200 m do Letenských sadů. Byt se nachází ve třetím patře, prošel v roce 2018 rozsáhlou opravou a byl zařízen novou kuchyňskou linkou. Vytápění, ohřev vody a sporák je na plyn.

Dům byl postaven před více než 100 lety, je bez výtahu. Nyní se nachází v podílovém vlastnictví fyzické osoby a Městské částí Praha 7. Nájemní smlouva je na dobu dvou let s možností prodloužení.

We offer to rent a sunny apartment 3 + 1 90.96 m² in Letohradská street 14, Letna-Prague 7. All three rooms are oriented south to a quiet street, from which it is 200 m to Letena Park. The apartment is located on the third floor. It was reconstructed and equipped with a new kitchen. There is gas heating and a gas cooker/stove.

The tour of the apartment in on Wednesday June 27 at 5 p.m.

The apartment house was built more than 100 years ago and it does not have a lift. It is now in the joint ownership of a physical person and the City District of Prague 7, so the new tenant is tendered via an envelope competition announced by the Prague 7 Municipal Council. The minimum monthly rent offered should be 24 000 CZK. Your bid has to be submitted to Ciy District of Prague 7 by noon on Thursday June 28. For more information, see

https://www.praha7.cz/pronajem-volneho-bytu-c-7-v-ulici-letohradska-14-holesovice/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu522817
Dispozice3+1
Dostupné od3. 6. 2019
VlastnictvíOstatní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha90
VybavenoNevybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.