Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 96 m² bez realitkyRaichlova, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Raichlova, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízíme k pronájmu slunný byt 3+k bez balkonu o rozloze 96 m2 s garážovým stáním a sklepem ve 2NP novostavby na Praze 5 - Stodůlky. Byt je částečně zařízený skříněmi, pohovkou, případně dvoulůžkem a dalším nábytkem dle dohody. Kuchyně je kompletně vybavená. Dostatek úložného prostoru poskytují vestavěné skříně v chodbě bytu. Koupelna je vybavená pračkou a sušičkou, toaleta je samostatně. V blízkosti je obchodní centrum Lužiny. V docházkové vzdálenosti je Centrální park Stodůlky a Prokopské údolí. Stanice MHD cca 2 min od domu. Byt je volný ihned. Poplatky 5-6 000 Kč včetně služeb a energií.

3+kk flat for rent in a new building. It has no balcony, but the flat is very big (96mp) and has French windows. Further, it has a garage, storage room, it's partly furnished (washing machine, dryer, kitchen fully equipped, big fit-in wardrobe). Can be furnished upon agreement. A bus stop is 2 min away from the flat, the closest metro station it's Luka/Luziny. Close by there is plenty of nature and a big park. Schools and nurseries are also in walking distance from the flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu525185
Dispozice3+kk
Dostupné od9. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha96
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.