Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyNa Okraji, Praha - Veleslavín

Na Okraji, Praha - VeleslavínMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce44 000 Kč


Pronájem krásného bytu s dispozicí 3+kk 75 m2 v Praze 6 Petřiny. Byt se nachází v přízemí 2-patrového bytového domu (celkem 8 bytů). Byt prošel v roce 2016 kompletní rekonstrukcí a je částečně zařízený. Z chodby bytu je vstup do koupelny (umyvadlo, sprchový kout, vana, wc, bidetová sprška) a na samostatnou toaletu (wc, umyvadlo, bidetová sprška, ve stupačkách centrální vysavač). Na chodbě je noční světýlko s časovačem. Dále vstup do 1. ložnice , v pokoji je velká skříň. Ve 2. ložnici je prostorná na míru vyrobená vestavná stěna, postel (jiná, než na fofo). Obývací pokoj (jiný gauč) s jídelním koutem a francouzským oknem (vč. sušáku na prádlo), výhled do zeleně. Dále vstup do kuchyně, která je vybavená vestavnými spotřebiči (lednička s mrazákem, myčka, varná deska, trouba, mikrovlnka). V chodbě, koupelně a kuchyni je dlažba. Podlahové topení v chodbě a koupelně. V ložnicích a v obýváku jsou klasické parkety po renovaci. V bytě jsou nové rozvody elektřiny, v každém pokoji jsou internetové zásuvky. V bytě je centrální vysavač (zásobník ve stupačkách, zásuvka na chodbě, štěrbinová zásuvka v kuchyni). K bytu náleží sklep, lze také využívat společných prostor sušárny.

Měsíční nájemné činí 22.000 Kč, poplatky a zálohy na vodu 5.500 Kč (budou vyúčtovány), elektřina – přepis na nájemníka. Výborná občanská vybavenost lokality, dopravní dostupnost (metro, tram, bus Petřiny cca 5 min pěšky) a blízkost parků Obora Hvězda a Ladronka. Dům je klidný, z bytu výhled do zeleně, jednosměrná rezidenční ulice.

Beautiful apartment for rent with a layout of 3+kk 75 m2 in Prague 6 Petřiny. The apartment is located on the ground floor of a 2-storey apartment building (8 apartments in total). The apartment was completely renovated in 2016 and is partially equipped. From the hallway of the apartment there is an entrance to the bathroom (sink, shower, bath, toilet, bidet shower) and to a separate toilet (toilet, sink, bidet shower, central vacuum cleaner in the stairs). In the corridor there is a night light with timer. Further entrance to the 1st bedroom , the room has a large wardrobe. In the 2nd bedroom there is a spacious custom made built-in wall, bed. Living room with dining area and French window (incl. clothes dryer), view of the green. Further entrance to the kitchen, which is equipped with built-in appliances (fridge-freezer, dishwasher, hob, oven, microwave). The hallway, bathroom and kitchen are tiled. Underfloor heating in the hallway and bathroom. In the bedrooms and in the living room there are classic parquet floors after renovation. The apartment has new electricity wiring, there are internet sockets in each room. The apartment has a central vacuum cleaner (tray in the stairs, socket in the hallway, slotted socket in the kitchen). The apartment has a cellar, you can also use the common areas of the drying room.

Monthly rent is 22.000 CZK, utilities and water deposit 5.700 CZK (to be billed), electricity - transfer to the tenant. Excellent civic amenities of the location, transport accessibility (metro, tram, bus Petřiny about 5 min walk) and proximity to parks Obora Hvězda and Ladronka. The house is quiet, the apartment overlooks the greenery, one-way residential street.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu526868
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2022
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Okraji
🚶 302 m (4 min)
PoštaPraha 616
🚶 696 m (8 min)
ObchodPekařství – Cukrárna
🚶 232 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 313 m (4 min)
RestauracePho Anh
🚶 308 m (4 min)
LékárnaLékárna Hvězda Petřiny
🚶 353 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Petřiny – sever
🚶 368 m (4 min)
Mateřská školaMateřské centrum Císařka a školka a jesle U Hrošíka
🚶 232 m (3 min)
Sportoviště
🚘 1 930 m (5 min)
Hřiště
🚶 312 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.