Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 37 m² bez realitkyKollárova, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Kollárova, Beroun - Beroun, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízíme na pronájem pěkný zařízený byt 2+kk, 37 m2, v 1.patře cihl. domu bez výtahu, na ulici Kollárova, Beroun město. Jedná se o zrekonstruovaný byt se vstupní chodbičkou a velkou skříní, dále pak koupelny s WC, vanou, pračkou (zatím ještě není na fotce), obývací pokoj s pohovkou, vestavěná kuchyňská linka IKEA včetně sporáku, sklokeramické desky, odsávače par, lednice s mrazákem, samostatné ložnice s pracovním stolem. Na podlaze je plovoucí podlaha a dlažba. Plastová okna, elektrické topení (byt je teplý, pod bytem je také byt), žaluzie na oknech. Možnost připojení internetu. Velká sklepní kóje je k dispozici, vyhrazené venkovní parkovací stání jenom pro tento byt. Kousek od domu je v pěší vzdálenosti Kaufland, Billa, autem dostupné (do 3 min) Albert, nákupní centrum s výběrem obchodů. Do centra města je to pěšky cca 10 min chůze, autem jsou to 3 min. Výborné spojení do Prahy autobusem na Nové Butovice metro je to 26 min., na Zličín 40 min, vlakem do centra 30 min. Volné ihned. Pouze na dlouhodobý pronájem min. 1 rok. Majitel preferuje bez zvířat. Vhodné pro 1-2 osoby. Doporučujeme.

We offer for rent very nice fully furnished apartment 2+kk, 37 m2, in the 1rst floor of the brick building without an elevator, on the street Kollárova, Beroun - City. It is refurbished apartment with entrance hall and big wardrobe, bathroom with the bathtube, toilet, a washing machine (not on the picture), living room with a sofa, built-in kitchen IKEA including a stove, cooking plates, exhauster, fridge with freezer and separate bedroom with a desk and master bed. On the floor there is a floating floor and tiles. The apartment has plastic windows, electrical heating ( the apartment is warm, underneath is another apartment), sunblinds on the windows. Internet access available. Spacious storage room, outside parking space reserved for this flat. Nearby the apartment there is Kaufland, Billa, close to Albert and shopping mall. It is 10 min by walk to the city centre, by car 3 min. Very good bus connection to Prague - Nové Butovice - 26 min., to Zličín it is 40 min, by train 30 min. Available from 1.2.2020. The owner prefers no pets. Suitable for 1-2 persons. Monthly services 2000 CZK plus electricity. Highly recommended.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531175
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha37
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.