Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyPlevenská, Praha - Modřany

Rezervováno
Plevenská, Praha - ModřanyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce31 000 Kč


Nabízím k pronájmu 3+1 byt o velikosti 67,86 m2 a lodžií o velikosti 5,45 m2 v ulici Plevenská na Praze 4 v Modřanech. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží sedmipatrového domu. Obývací pokoj a kuchyně jsou orientovány na západ, další dva pokoje na východ.

Byt je zrekonstruovaný - oddělená koupelna a záchod, nová kuchyně včetně spotřebičů (myčka, plynový sporák, digestoř), plovoucí podlahy. V jednom z pokojů, kuchyni, chodbě a předsíni jsou na míru vytvořené vestavěné skříně. V obývacím pokoji je sedací souprava s možností rozložení a konferenční stůl. V kuchyni je rozkládací jídelní stůl a židle. V domě je společná televizní anténa a zavedené UPC (včetně rozvodů v bytě).

Výborná dopravní dostupnost k tramvaji a autobusu (přímý spoj na metro B a C). Parkovat je možné přímo u domu. V blízkosti domu je spousta zeleně (Modřanská rokle, lesoparky), mnoho dětských a sportovních hřišť, dětské dopravní hřiště, cyklostezka u Vltavy a veškerá občanská vybavenost - školy, školky, poliklinika, nákupní centrum, pošta, banky, restaurace, apod.

Cena 15.500 Kč měsíčně + poplatky 3.000 Kč měsíčně (za dvě osoby, za každou další osobu 350 Kč navíc). Smlouvu na plyn, elektřinu a případně UPC si zařizuje nájemce sám. Preferuji zájemce o dlouhodobý pronájem, nekuřáky bez domácích mazlíčků. Nastěhování je možné ihned. Vratná kauce je ve výši 2 nájmů, neplatí se žádná provize RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu531466
Dispozice3+1
Dostupné od1. 9. 2018
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha73
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.