Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyTáborská, Praha - Nusle

Táborská, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 920 Kč
+ Vratná kauce19 920 Kč


Nabízíme k pronájmu útulný byt o dispozici 2+kk v ulici Táborská. Byt se nachází ve 4. podlaží s pěkným výhledem, jeho rozloha činí 47 m2.

Dispozice: vstupní chodba s vestavěnou skříní, samostatná ložnice, koupelna s wc, sprchovým koutem a pračkou, obývací pokoj a moderní kuchyňský kout s vestavěnou myčkou a lednicí . Možnost UPC internetu.

Byt se nachází v malebné části Prahy, kde je výtečná dopravní dostupnost - tram. zastávka Nuselská radnice (č. 18, 93), aut. zastávka Nuselská radnice (č. 193). v těsné blízkosti tramvajové zastávky, nedaleko se pak nachází tramvajový uzel zastávka Náměstí bratří synků. Nedaleko se nachází obchody Žabka a Tesco. Nedaleko také leží příjemný park.

We offer to rent cozy apartment 2 + kk in Táborská street. The apartment is located on the 4th floor with a nice view, its area is 47 m2.

Layout: entrance hall with built-in wardrobe, separate bedroom, bathroom with toilet, shower and washing machine, living room and modern kitchenette with built-in dishwasher and fridge. UPC internet capability.

The apartment is located in the picturesque part of Prague, where there is excellent transport accessibility - tram. stop Nuselská radnice (No. 18, 93), aut. stop Nuselská radnice (No. 193). in close proximity to the tram stop, nearby is the tram stop Namesti Bratří synků. Nearby there are shops Žabka and Tesco. There is also a lovely park nearby.

The apartment is immediately ready to move in. Fees include energy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532647
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.