Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyU Nových domů Ⅱ, Praha - Krč

Rezervováno
U Nových domů Ⅱ, Praha - KrčMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce15 900 Kč


Nabízíme v klidné ulici světlý, zrekonstruovaný a zařízený být o dispozici 2+kk (46 m2) se sklepem, v exkluzivní lokalitě Prahy 4 - Pankrác s jiho-východní orientací. V 3. patře zrekonstruovaného a zatepleného cihlového domu s novým výtahem a zahradou za domem. Ze vstupní chodby bytu se vchází na samostatné WC, do koupelny s vanou, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a do neprůchozího pokoje s pracovnou. V chodbě: botník a skříň. V koupelně pračka. V kuchyni myčka, lednice, plynový sporák, digestoř a nádobí. V obývacím pokoji sedačka s TV stěnou, stolkem a jídelní stůl s židlemi. V pokoji s pracovnou: dvojlůžko, šatní skříně a pracovní stůl. Na podlaze koberec, korek a dlažba. Topení a ohřev vody plynem. Okna nová plastová se žaluziemi. Výhled do vzrostlé zeleně. K bytu je společná chodba se sousedním bytem. Parkování před domem.

Předností této lokality je nákupní centrum Arkády Pankrác a DBK Budějovická cca 0,5 km. Služby: škola, školka, sportoviště, poliklinika Budějovická a Thomayerova nemocnice, blízkost parků (Central park Pankrác a Kavčí hory cca. 1,5 km) a Vltavy (Žluté lázně a Podolí cca 2,5 km), výborná dopravní dostupnost (3 minuty) metro Budějovická a Pankrác. Napojení na hlavní dopravní směry autem je možné díky blízkosti pražské magistrály a Jižní spojky.

Vhodné pro mladé bezdětné páry nebo jednotlivce bez domácích mazlíčků.

Byt je připraven k nastěhování 1.9.2022 a je nekuřácký.

Nájemné je 15 900 Kč/měsíc + 600 Kč služby /osoba (elektřina a plyn: 1 200 Kč) , V bytě je internet (UPC).

Vratná kauce 15 900 Kč. Prohlídka možná v podvečer.

V případě dotazů jsme Vám k dispozici.

We offer in a quiet street a bright, renovated and furnished 2+kk (46 m2)flat with a cellar, in the exclusive location of Prague 4 - Pankrác with a south-east orientation. The flat is on the 3rd floor of a renovated and insulated brick house with a new elevator and a garden behind the house. From the entrance hall of the flat, you can enter a separate toilet, a bathroom with a bathtub, a living room with a kitchen and a closed room with a study. In the corridor there is a shoe cabinet with a wardrobe. Washing machine in the bathroom. In the kitchen: a dishwasher, fridge, gas stove, hood and dishes. In the living room: a couch with a TV wall, a table and a dining table. In the room with a study: a double bed, wardrobes and a desk. Carpet, cork and tiles on the floor. Gas is used for heating and warm water. New plastic windows with blinds. A view to the green. The flat has a lockable corridor shared with the neighbor´s flat. A parking in front of the house.

The advantage of this location is the local shopping center Arkády Pankrác and DBK Budějovická approx. 0.5 km. Services, school, kindergarten, sports field, Thomayer hospital, close to parks (Central park Pankrác and Kavčí hory approx. 1.5 km), excellent transport accessibility (3 minutes) metro Budějovická and Pankrác. Connection to the main transport routes by car is possible thanks to the proximity of the Prague highway and the South Junction.

Suitable for young childless couples or individuals without pets.

The apartment is ready to move into on September 1, 2022 and is non-smoking.

The rent is 15,900 CZK/month + 600 CZK utilities/person (electricity and gas 1,200 CZK). The apartment has internet (UPC).

Refundable deposit CZK 15,900. A visit possible in the early evening.

We are at your disposal in case of questions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532910
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrčský hřbitov
🚶 207 m (2 min)
PoštaPraha 4
🚶 401 m (5 min)
ObchodPotraviny
🚶 127 m (2 min)
BankaFio banka
🚶 437 m (5 min)
RestauraceNa Zelené lišce
🚶 153 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 394 m (5 min)
ŠkolaVOSIS
🚶 190 m (2 min)
Mateřská školaSMŠ Horáčkova
🚶 562 m (7 min)
Sportoviště
🚶 509 m (6 min)
Hřiště
🚶 248 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.