Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 24 m² bez realitkyFreyova, Praha - Vysočany

Freyova, Praha - VysočanyČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízíme k pronájmu garsoniéru. Garsoniéra je částečně vybavena s ohledem na maximální využití prostoru ale přitom s důrazem na kompaktní a jednoduchý design. Kuchyňská linka tvoří jednotnou stěnu s úložnými prostory až do stropu. Je vybavena vestavěnou myčkou, mikrovlnnou troubou s funkcí crisp (pro jednoduché pečení), dvouplotýnkovou varnou deskou a vestavěnou lednicí. V chodbě je vestavěná skříň opět sahající až do stropu. V koupelně najdete pračku a prostorný sprchový kout. Celý byt je kompletně vybaven LED svítidly (kuchyňskou linku osvětluje dotyková lišta a v obytné místnosti určitě využijete nastavitelné bodové osvětlení a hlavní svítidlo s dálkovým ovládáním). Okno je orientováno na JV a je opatřeno žaluziemi. Možnost zavedení internetu (v režii klienta). K bytu si lze pronajmout venkovní parkovací stání (za příplatek 500 Kč, chráněno uzamykatelnou zábranou, nachází se ve vzdálenosti cca 100 m od vchodu do budovy). K bytu náleží sklepní kóje ve 2. NP o velikosti cca 2,5 m².

Rezidence Eliška nabízí nonstop recepci a pět výtahů. V budově lze za zvýhodněné ceny využívat fitness, kavárnu, masáže, kosmetické služby a konferenční místnost. Přímo před budovou vede cyklostezka a v pěší vzdálenosti jsou 2 stanice metra B a nádraží Libeň (vlak na Masarykovo nádraží jede 6 min.), obchodní centra Fénix a Harfa, O2 Arena. Výborné spojení do centra Prahy i na pražský okruh.

The studio apartment is partly equipped with a view to maximum space utilization but with an emphasis on compact and simple design. The kitchen unit forms a single wall with storage space up to the ceiling. It is equipped with a built-in dishwasher, microwave with crisp function (for simple baking), two-plate hob and built-in fridge. There is a built-in wardrobe in the corridor up to the ceiling. The bathroom has a washing machine and a spacious shower. The entire apartment is fully equipped with LED lights (in the living room you will definitely use adjustable spot lighting and the main light with remote control). The window is southeast oriented and comes with blinds. Possibility of an internet connection (installation directed by the client). The apartment can be rented with outdoor parking spot (extra charge of 500 CZK, protected by a lockable barrier, is located about 100 m from the entrance to the building). The apartment has a cellar in the 2nd floor of about 2.5 m².

Eliska Residence offers a 24-hour reception and five lifts. The fitness center, café, massages, beauty services and a conference room can be used in the building at discounted rates. A cycle path leads right in front of the building, and 2 underground stations line B and Libeň Railway Station (train to Masarykovo nádraží takes 6 minutes), Fenix ​​and Harfa Malls, O2 Arena. Excellent connection to the city center and the Prague ring road.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533232
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od21. 10. 2019
Podlaží12
Typ budovyOstatní
Užitná plocha24
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.