Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyČajkovského, Praha - Žižkov

Čajkovského, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízím byt na střednědobý, či dlouhodobý pronájem v ulici Čajkovského na rozhraní Žižkova a Vinohrad. Byt je po důkladné rekonstrukci v minimalistickém stylu s důrazem na funkční využití. Nachází se v cihlovém domě ve 3. patře ze 4 bez výtahu. Vchod do bytu byl osazen bezpečnostními dveřmi. Možnost vybavit parkovací kartu P3.

Byt o dispozici 2kk má ložnici s přímým vstupem do koupelny, samostatné WC a rozměrný obývací pokoj s kuchyňskou linkou. Linka je osazena kvalitními elektrospotřebiči. Vše stylově, na míru a funkčně zařízeno. Ohřev vody zabezpečuje elektrický bojler, topení stropní infrapanely, které lze nastavit i ovládat na dálku a pro každý pokoj zvlášť.

Cena měsíčního nájmu je 27 000,- Kč, poplatky 1600,- Kč, energie 1900,- Kč (odhad). Po dohodě byt lze dovybavit.

I offer one bedroom (2kk) flat for mid-term or long-term rent situated on much desired location on Čajkovského str. next to Žižkov tower, close to metro Jiřího z Poděbrad. Flat is thoroughly reconstructed in minimalistic and functional style. It is situated on the 3rd. floor of historical building with no lift.

Bedroom is equipped w. in-built wardrobe and has access to the bathroom with 2 showers. Toilet is in separate room. Livingroom is combined with a fully equipped kitchen with all appliances. Security door installed. Flat could be fully furnished upon mutual agreement. Possibility of parking card for P3.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533637
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.