Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyU Jezu, Praha - Kolovraty

Rezervováno
U Jezu, Praha - KolovratyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce48 000 Kč


K pronájmu byt 3+kk / 75m2 v 1.NP 2-generačního RD v klidné lokalitě v Praze-Kolovratech.

Byt po kompletní rekonstrukci a částečně zařízen: kuchyňská linka včetně spotřebičů (horkovzdušná trouba, plyn. sporák, myčka a volně stojící lednice s mrazákem), dále jídelní stůl a krbová kamna v obývacím pokoji, galerka v koupelně a zrcadlová skříň v pokoji (1.07). RD je zateplen a nově ústředně vytápěn kondenzačním kotlem. V bytě o dispozici 3+kk je navíc samostatná spižírna (1.04 - přístupná z kuchyně) a mini-šatna (1.10. - přístupná z chodby).

Společný vchod/veranda s bytem ve 2.NP – byt v 1.NP oddělují od verandy plné dveře. Rozlehlá zahrada (cca 1,300 m2) se vzrostlými ovocnými stromy (jabloně, švestka, hruška) a rybízem/maliním ke společnému užívání. Dále možnost využití sklepních prostor a parkování před domem resp. na příjezdové cestě k domu.

Občanská vybavenost: obchod se smíšeným zbožím (otevřeno po-so), ZŠ, školka, ZUŠ (základní umělecká škola), pošta, lékárna, knihovna, ordinace praktických lékařů (pro děti, dorost i dospělé), tělocvična, 4 tenisové dvorce, fotbalové hřiště / sportoviště s umělým povrchem, dětská hřiště – vše v docházkové vzdálenosti od RD.

Doprava / MHD v docházkové vzdálenosti: Přímé spojení příměstským vlakem do centra Prahy (linka S9 do st. Praha-Všovice /18 min./, do st. Praha hl.n. /23 min./) – zastávka vlaku cca 550m od RD. Spojení na metro A (Depo Hostivař) a C (Háje) autobusem – zastávka cca 300m od RD.

For rent 2-bedroom apartment (i.e. “3-rooms + kitchen coin” / 75 sq.m) in a 2-floor house in a nice and calm location of Prague-Kolovraty.

Newly refurbished and partially furnished apartment: kitchen including appliances (hot-air oven, gas stove, dishwasher and standalone refrigerator with freezer), dining table, set of chairs and fireplace in the living room, large mirror cabinet and a small mirror-cabinet over the washbasin in the bathroom. The house is insulated and newly equipped with central gas-heater. Shared foyer with the 2nd floor appt.; however, a separate massive door guarantees privacy to the 1st fl. apartment. Large garden (approx. 1,300 sq.m) with fruit trees (apple, plum, pear) and currant/raspberries for shared use. Furthermore, the option to use cellar and parking slot in front of the house and/or on the garden driveway.

Civic amenities: Grocery shop (open Mon-Sat), elementary school, kindergarten, elementary art school, post office, pharmacy, library, general practitioners (for children, adolescents and adults), 4 tennis courts, playgrounds – all within walking distance.

Mass/Transit (walking distance): Direct connection to Prague-downtown via urban train (18 min to Prague-Vršovice, 23 min to Prague main station) – train station at cca 550m. Connection to Subway line A (Depo Hostivař) and C (Háje) via bus – bus stop at cca 300m.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533842
Dispozice3+kk
Dostupné od5. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.