Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyNademlejnská, Praha - Hloubětín

Nademlejnská, Praha - Hloubětín
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Rádi bychom dlouhodobé nájemníky do 2+kk (obývák s kk 26m2, ložnice 12,8m2) celkem 51m2 plus balkon 3,8m2. Dle dohody je možné pronajmout garážové stání a sklep (+1500Kč/měsíc), který je přímo u GS. V bytě jsou plovoucí podlahy a dlažba, vybavená kuchyň (lednice, myčka, indukční deska a trouba, digestoř) a koupelna (vana a pračka), ostatní místnosti bez vybavení. Komora je přímo v bytě. Byt se nachází ve druhém patře (třetí podlaží) v těsné blízkosti cyklostezky a přírodních parků Smetanka a Aloisov (rybník Hořejší, meandry Rokytky). Tramvaje jsou dostupné pěšky za 5 minut, metro do 15 minut, bus 110, nádraží Libeň (4 zastávky tramvají).

V blízkosti domu je školka, fitness, restaurace, bazén, hloubětínský zámeček, lékárna, kurty - vše v docházkové vzdálenosti.

Nákupní centra včetně pošty dostupné tramvají jsou Harfa, Fenix, Obchodní dům Hloubětín.

Poplatky zahrnují vodné, stočné, teplo, společné teplo, internet 20Mbit/s, fond oprav, úklid v domě, spotřebu elektřiny, společné energie, provoz výtahu a péči o společné prosotory při obsazení dvěma osobami. K nastěhování od 1.3. 2019, připadně dle domluvy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533932
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha51
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.