Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyBaarové, Praha - Hlubočepy

Rezervováno
Baarové, Praha - HlubočepyMHD 2 minuty pěšky • Parkování • Lodžie 4,7 m²
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby4 358 Kč
+ Poplatky za energie640 Kč
+ Vratná kauce35 800 Kč


Nový 2+kk 52,1 m2 včetně lodžie 4,7 m2. Ve vynikající lokalitě u zastávky tramvaje Náměstí Olgy Scheinpflugové, Hlubočepy, Praha 5, Baarové 1292/1. Byt je nepoužitý, vše nové, k DLOUHODOBÉMU pronájmu, NEKUŘÁCKÝ, podmínka BEZ ZVÍŘAT.

Byt je ve 4. patře domu s atypickým půdorysem a vzdušným vzhledem nadčasové architektury. Budova s téměř NULOVOU SPOTŘEBOU ENERGIE. Pohodlný bezbariérový přístup, bezklíčové odemykání vchodů, prostorný výtah, kočárkárna a vyšší standardy vybavení pro pohodlí a bezpečnost rezidentů. Vstupní hale dominuje zrcadlo s informačním systémem, který poskytuje i aktuální časy odjezdů ze zastávky tramvaje naproti domu. Jen pár kroků od domu je oáza klidu - v Prokopském údolí si užijete procházky nebo na kole projedete cyklostezky.

VIDEOPROHLÍDKA poskytuje procházku celým bytem - máte-li zájem, naleznete ji na: https://www.youtube.com/watch?v=63bXm7ZogrI

POPLATKY: 4 358 Kč jsou kompletní včetně tepla, vody a teplé vody, ale bez elektřiny (nyní je záloha 640 Kč). Všechny zálohy budou ročně vyúčtovány na základě Vaší spotřeby.

LOKALITA představuje ideální místo k bydlení, umožňující také sport a relaxaci v příjemné zóně blízké přírodní rezervace. Na bývalém mořském dnu dnes naleznete turistické stezky, lokality pro horolezectví i známá filmová místa. Údolím vinoucí se Prokopský potok vás doprovodí nádhernými scenériemi mezi vysokými skalami a rozlehlými lesy. V aquaparku si užijete vodní radovánky na tobogánu i divoké řece a ve wellness studiu si dopřejete relax masáže nebo lekci jógy či tance.

OBČANSKÁ VYBAVENOST je výborná, v okolí najdete v podstatě vše, co potřebujete - obchody, supermarkety, restaurace a kavárny, sportovní areály, bazény, školy, dětská hřiště, pošty, lékaře atd.

DOPRAVNÍ SPOJENÍ - lokalita má skvělou dopravní dostupnost. Dům se nachází přímo u tramvajové zastávky a pouhých 12 minut od metra Smíchovské nádraží. V centru Prahy jste tak bez problémů do 20 minut. Několik autobusových linek se pak postará o spojení se stanicemi metra Zličín či Kačerov. Díky přímému napojení na pražský okruh dojedete na letiště Václava Havla již za 15 minut.

VYBAVENÍ - byt 404 tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem se sklokeramickou deskou Electrolux, troubou Electrolux s grilem a horkým vzduchem, přípravou pro myčku, mikrovlnnou troubu a lednici. Dále ložnice s kobercem, koupelna s vanou, WC, umyvadlem, zrcadlem a přípravou pro pračku. Do samostatné prostorné komory je vstup z chodby, stejně jako do ostatních místností. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii, která poskytuje užitečný zastřešený prostor. Na oknech jsou celostínící horizontální interiérové žaluzie. Nejmodernější přímá optická páteř je připravena s možností volby poskytovatele internetu až 2 000 Mb/s.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu833388
Dispozice2+kk
Dostupné od28. 3. 2024
Podlaží4
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha52
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 4,7 m²
MHD 3 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDStará Holyně
🚶 246 m (3 min)
PoštaPraha 500
🚶 498 m (6 min)
Obchod
🚶 570 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 401 m (4 min)
RestauraceCik Cak
🚶 432 m (5 min)
LékárnaLékárna Poliklinika Barrandov
🚘 1 250 m (4 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Music Art
🚘 1 050 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 1 166 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 170 m (4 min)
Hřiště
🚶 514 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.