Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+1 • 120 m² bez realitkyMydlářka, Praha - Dejvice

Mydlářka, Praha - DejviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu světlý a prostorný byt 5+1 o rozloze cca 120 m2 v Praze 6 – Dejvicích v klidné rezidenční zástavbě poblíž stanice metra A Dejvická, včetně dvou soukromých parkovacích míst. Byt se nachází v 1. patře domu po rekonstrukci v roce 2009. Nájemné 32.000 Kč plus poplatky. Kauce ve výši dvou nájmů.

Dispozice je prostorná vstupní hala, čtyři pokoje (z toho dva průchozí), kuchyně se spižírnou, technická místnost (na pračku a spol.), prostorná koupelna, samostatné WC, balkón, lodžie. K dispozici vybavená kuchyňská linka včetně „americké“ lednice“ a také pračka. Ostatní pokoje jsou bez nábytku / vybavení.

K bytu náleží dvě parkovací místa na pozemku domu za branou na dálkové ovládání (vjezd z Evropské) a velký sklep. V blízkosti domu je dětské hřiště. Výborná dostupnost do centra (metro, tram – zastávka Thákurova) i na letiště. Byt je k dispozici okamžitě – čerstvě vymalováno po předchozích nájemnících.

Zájemci prosím napište nám něco o sobě, kdo by v bytě bydlel, jak by ho užíval. Zájemcům se ozveme a předpokládáme prohlídku bytu dle dohody. Striktně žádné RK, bez výjimek! Těšíme se na viděnou.

We offer for a long term rent bright and spacious 5 rooms apartment of approx. 120 sqm in Prague 6 – Dejvice in a quiet neighbourhood near Metro A (green) Dejvická, two private parking places included. The apartment is located on the first floor in the building which was reconstructed in 2009. Monthly rent CZK 32,000 plus utilities. Deposit of two-months’ rent.

Layout is as follows: spacious hall, four rooms (two are walk through), kitchen with pantry, technical room (washing machine etc.), spacious bathroom, separate toilet, two balconies. Kitchen is equipped including „American“ fridge and a washing machine. Remaining rooms are not furnished.

The apartment comes with two parking spaces on a private plot, behind the gate with a remote control (access from the Evropská street) and a big cellar. There is children playground nearby. Excellent connectivity to the city centre (metro, tram – Thákurova stop) and to the airport. The flat is available immediately – it is freshly painted after previous tenants.

Interested tenants, please let us have more information about yourself, who will be living in the apartment, and how you would be using it. We will contact potential tenants and we expect viewing of the flat as will be convenient for both parties. Strictly no real estate agents – no exceptions! We look forward seeing you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu534397
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.