Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 80 m² bez realitkyU Smaltovny, Praha - Holešovice

U Smaltovny, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Kompletně zrekonstruovaný a částečně zařízený byt, situovaný ve 4. patře činžovního domu z 30. let (tzv. Malý Berlín) s výtahem. Atraktivní lokalita s plnou vybaveností v okolí, v blízkosti parku Stromovka a v pěším dosahu Letenských sadů. Výborné spojení do centra (tramvaje, metro Vltavská 5 min.).

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s pracovním koutem, částečně vybavená kuchyň s jídelním koutem, ložnice s vestavěnou šatní skříní a malým balkonem, koupelna s vanou, sprchou a 2 umyvadly, separátní toaleta, prostorná komora a vstupní chodba s vestavěnými úložnými prostory. Ložnice je orientována do klidného vnitrobloku.

Parkety, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, pračka, myčka, základní nádobí a kuch. náčiní, jídelní stůl se židlemi, pracovní stůl a sofa v obývacím pokoji, TV UPC, wifi. Záloha na společné služby, spotřebu energií a internet 3500 Kč/měs.

Completely renovated and partly furnished apartment, located on the 4th floor of a 30th-century apartment building (so-called Little Berlin) with a lift. Attractive location with full facilities nearby, close to Stromovka Park and within walking distance of Letenské sady. Excellent connection to the center (tram, metro Vltavska 5 min).

The interior consists of living room with a work corner, partly equipped kitchen with a dining area, bedroom with built-in wardrobe and a small balcony, bathroom with bath, shower and 2 sinks, separate toilet, spacious utility room and entrance with built-in storage. The bedroom is oriented to a quiet courtyard.

Parquet, tiles, security entrance door, washing machine, dishwasher, basic dishes and cookware, utensils, dining table with chairs, working desk and sofa in the living room, TV UPC, wifi. Deposit for common services, energy consumption and Internet 3500 CZK /month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu535305
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.