Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 84 m² bez realitkyVšehrdova, Praha - Malá Strana

Všehrdova, Praha - Malá StranaVybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Vratná kauce35 000 Kč


Byt k pronájmu v období 20.1.2019 - 1.4.2018

Prostorný byt 2+kk o velikosti 94 m2 s balkónem situovaným v 2. patře domu, který je moderně zařízen a vybaven poskytuje veškerý komfort. Disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyní a jídelnou, se vstupem na balkón, dále ložnicí s prostornými skříněmi, koupelnou s vanou kde se dá i pohodlně sprchovat masážními tryskami. Obývací pokoj je zařízen koženým gaučem, lenoškou, televizí, jídelním stolem a postelí pro případné další hosty. Kuchyně disponuje všemi spotřebiči, elektrickým sporákem s troubou, mikro vlnkou, rychlovarnou konvicí, myčkou, pračkou, drtičem odpadu, různými druhy nádobí, koření, atd. Koupelna disponuje vanou se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou (+ bidetová hadice) a pisoárem, vyhřívaná podlaha. Balkón o dostatečné velikosti a s ideální orientací na jižní stranu je vhodný pro příjemný odpočinek. Bydlete v krásném a klidném prostředí v historické části Prahy kde vše máte jen pár kroků a přitom jste opravdu v Praze.

Na prohlídce je osobní jednání, jen Vážní zájemci.

The apartment is in the center of the old part of town and everything is a short distance - Prague Castle, Kampa, Lesser Quarter, Charle's Bridge, the Jewish quarter, Petrin, the National theater, or the Old Town Square. The apartment is fully furbished. The apartment is 2+kk (2 bedroom and kitchenette and living room) and boasts 94 m2 with a balcony on the second floor. The modern apartment is situated in the inner part of the building with a view of nature, which gives you time and peace from the busy day of touring.

The amazing location of the Lesser Quarter will take your breath away with its history of medieval remnants, when Prague started to grow in importance and size. The apartment is located in a quiet street of the Lesser Quarter, next to the river park Kampa and a 3 minute walk to the cable car of Petrin. Thanks to this ideal location, you can tour the well-known streets as well as the lesser known ones. If need be, we can make an arrangement and be your tour guide from a local perspective.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536155
Dispozice2+kk
Dostupné od2. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha84
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.