Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 88 m² bez realitkyPitterova, Praha - Žižkov

Pitterova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Slunný kompletně zařízený byt 2+kk o celkové ploše 88 m² (z toho 58 m² obytné plochy bytu a 30 m² terasy) situovaný v 7. patře luxusní rezidence Central Park Praha k dlouhodobému pronájmu.

Interiér tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linkou značky Bulthaup vybavenou vestavěnými spotřebiči Siemens včetně myčky, ložnice s rozměrnou skříni, koupelna s vanou a toaletou, technická komora s pračkou a vstupní hala. Všechny pokoje disponuji vstupem na obrovskou terasu, jdoucí kolem celého bytu. Byt je otočen směrem do vnitřního soukromého parku a má jeden z nejlepších panoramatických vyhledů v rezidenci.

Dřevěné podlahy, dlažba, francouzská okna, myčka, pračka, mikrovlnná trouba, TV, vyhřívaní podlahy v koupelně, bezpečnostní vstupní dveře, videotelefon. V ceně nájmu je již zahrnuto jedno parkovací stání v podzemní garáži budovy.

Pro obyvatele Central Parku se zde nachází prostorný soukromý park s dětským hřištěm, restaurace s donáškou až k bytu, recepce, non-stop ostraha a další služby. Veškeré vstupy do objektů komplexu, garáží i vnitřního parku jsou na bezpečnostní čipy. V okolí kompletní občanská vybavenost, restaurace, park Parukářka, nákupní centrum Flora, pošta, poliklinika, sportovní centrum. Výborná dopravní dostupnost jak osobním autem, tak pomocí MHD - zastávka Nákladové nádraží Žižkov 100 m od domu. Jedinečná možnost luxusního bydlení v širším centru Prahy.

K dispozici ihned.

Nájemné činí 26 000 Kč měsíčně včetně poplatků. Zálohy na elektřinu nájemce plati zvlašť.

Sunny and fully furnished 2+kk apartment with a total area of ​​88 m² (58 m² of living area and 30 m² of terrace) situated on the 7th floor of a luxurious Central Park Prague residence for long-term rent.

The interior consists of a spacious living room equipped with Bulthaup kitchen with Siemens built-in appliances including a dishwasher; then of a bedroom with a large wardrobe, a bathroom with a bathtub and a toilet, a technical chamber with a washing machine and an entrance hall. The entire apartment faces the inner private park. All rooms have access to a large terrace with magnificent views over greenery and wide surroudings.

Wooden floors, tiles, panoramic windows, dishwasher, washing machine, microwave, TV, heated floor in the bathroom, enforced entrance door, videophone. The rental price includes one parking space in the underground garage of the building.

For Central Park residents there is a spacious private park with children playground, a restaurant with a delivery to the apartment, reception, non-stop security and other services. All entrances to complex buildings, garages, and private park are on security chips only. Large variety of near-by amenities: restaurants, cafes, shopping center Flora, post office, polyclinic, sports center and Parukářka park. Excellent transport accessibility by both private car and public transport – tram station „Nákladové nádraží Žižkov“ is just 100 m away from the building. Unique possibility of luxury living in the wider center of Prague.

Available immediately.

The rent is 28000 CZK per month including utility fees. Electricity and Internet are paid additionally.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536927
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyOstatní
Užitná plocha88
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.