Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 113 m² bez realitkyJankovcova, Praha - Holešovice

Rezervováno
Jankovcova, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné24 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce24 500 Kč


Krásný vzdušný byt 3+1 o celkové podlahové ploše 113 m2 ve skvělé lokalitě. Prostorný, klidný a světlý. Byt je v 1. patře (2NP) s výtahem v dobře udržované rezidenci. Bytová jednotka je po kompletní rekontrukci a nabízí se nezařízená, s plně vybavenou kuchyní a koupelnou. K bytu náleží zděný sklep (5,9 m2) a balkon.

Ulice Jankovcova je v samém srdci pulzující čtvrti Praha 7 Docklands, v blízkosti Business Parku. Je to skutečná čtvrť, která je kombinací renovovaných historických budov a luxusních novostaveb. Dům je v pěší dostupnosti do centra, s plnou občanskou vybaveností. Mateřské i základní školy jsou v pěším dosahu; Česko-anglické Montessori gymnázium či anglická mateřská škola. 500m park Stromovka. Tato lokalita nabízí řadu výborných barů - české i mezinárodní restaurace, obchody včetně supermarketů Albert a Billa; volnočasové prostory (Golf na Rohanském ostrově - 10min chůze ) a kulturní zařízení (Centrum současného umění DOX ) jsou na dosah ruky.

Vybavení:

• plně vybavená nová kuchyň s prostorem pro jídelní stůl

• nově zrekonstruovaná koupelna

• samostatné WC

• 2 ložnice

• velký obývací pokoj

• zasklená lodžie

• pračka, myčka

Doprava:

Tramvaje č. 1, 6, 12, 14, 25, 94 jsou vzdálené 200 metrů; metro Vltavská (C linka) a Palmovka (linka B) a nádraží ČD Holešovice jsou vzdálené 5 minut tramvají.

A stunning and spacious 3 +1 apartment, totaling 113 m2 of floor area, situated in a great location. Quiet and bright, the apartment is located on the 1st floor with a lift and is fully renovated. It is on offer unfurnished but with a fully equipped modern kitchen and bathroom. 5.9 m2 cellar and balcony included.

The apartment is located in the heart of the vibrant district of Prague 7 Docklands, close to the Business Park. This lively neighborhood is a combination of renovated historic buildings and new luxurious developments. The park Stromovka is 500m away. International schools are within walking distance - Czech-English Montessori High School and English kindergartens. The location offers a number of excellent bars – Czech and international restaurants; shops including Albert and Billa; leisure facilities and cultural facilities are within easy reach, including the Rohan Golf Course and the DOX Gallery.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537535
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha113
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.