Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 120 m² bez realitkyBartoškova, Praha - Nusle

Bartoškova, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby5 200 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný slunný mezonetový byt 3+kk v 7. a 8. patře domu s výtahem. Celková výměra bytu je 120 m2, včetně dvou teras (7 m2 a 9 m2). Novostavba, ve které se loftový byt nachází, byla původně administrativní budovou továrny.

První patro bytu tvoří: vstupní chodba, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (s vestavěnými spotřebiči) a terasou s panoramatickým výhledem na park Grébovka a Vinohrady. Dále se zde nachází šatna s pračkou a sušičkou, WC, sprchový kout a komora.

Po schodišti se z obývacího pokoje dostaneme do druhého patra, ve kterém je ložnice, galerie, druhá koupelna s WC a druhá terasa.

Spodní část bytu je orientována na severovýchod, horní část na SV a jihozápad. Byt je částečně vybaven nábytkem. Výborná dostupnost autem i MHD. Náměstí Bratří Synků/Otakarova – tramvaje č. 6, 7, 11, 14, 18 a 24. Kloboučnická – autobusy č. 124, 139, 188, 193 a 196. V blízkosti se nacházejí parky Grébovka, Folimanka a Jezerka i supermarkety Tesco a Lidl. Přímo v domě je fitness.

K bytu lze pronajmout prostorný sklep (13m2) s vysokým stropem. Je také možné pronajmout si jedno či dvě zvětšená garážová stání (vhodné i pro SUV). Byt je volný od 1. 12. 2018.

I am offering for rent a spacious and bright apartment 3+kt (duplex) located on the 7th and 8th floor of a recently renovated historical building with an elevator – in Bartoškova street in Prague 4 - Nusle. The flat has an area of 120 m2, including 2 terraces (7 m2 and 9 m2).

The lower floor consists of: entry hall, spacious living room with a brand new kitchen (incl. a dishwasher) and a terrace with a panoramic view over Grébovka park and Vinohrady. Further there is a dressing room with washing machine, toilet, shower and a pantry.

Stairs connect the living room to the upper floor. There are 2 bedrooms, a second bathroom with toilet and another terrace.

The lower floor of the apartment has a north-east aspect; the upper floor has an NE and south-west aspect. The flat is furnished. Good transport links: tram stop Náměstí Bratří Synků/Otakarova – tram nr. 6, 7, 11, 14, 18 and 24. Bus stop Kloboučnická – bus nr. 124, 139, 188, 193 and 196. There are several parks nearby: Grébovka, Folimanka a Jezerka; as well as Tesco and Lidl supermarkets. There is fitness in the building.

A spacious cellar (13m2) and 1 or 2 expanded garage parking lots (suitable for SUV) can be rented, if needed. This apartment is available from 1. 12. 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538435
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.