Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Hnězdenská, Praha - TrojaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby3 335 Kč
+ Vratná kauce21 500 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme byt 3+kk v ulici Hnězdenská. Byt se nachází v 7. patře. Jedná se o byt s balkonem s krásným výhledem do zeleně. Prostorný byt s neprůchozími pokoji ve vyhledávané lokalitě Praha-Troja s garážovým stáním (střeženo kamerami).

V bytě se nachází plně vybavená kuchyň (myčka, lednice, trouba se sporákem), která je spojena s obývacím pokojem. Dále je zde prostorný pokoj a ložnice. V koupelně pračka se sušičkou, WC je odděleno. V bytě je komora a také praktické vestavěné skříně.

Vedle domu veškerá občanská vybavenost a obchodní centrum Krakov. U domu autobusová zastávka Na Pazderce – metro Kobylisy vzdáleno 5 minut autobusem. Výborná lokalita pro rodiny.

Byt je ihned k nastěhování. Poplatky jsou včetně energií.

We offer for rent long term rent apartment 3 + kk in Hnězdenská street. The apartment is located on the 7th floor. This is an apartment with a balcony with a beautiful view of the green. Spacious apartment with impassable rooms in the sought-after location of Prague-Troja with garage parking (guarded by cameras).

The apartment has a fully equipped kitchen (dishwasher, fridge, oven with stove) which is connected to the living room. There is also a spacious room and bedroom. In the bathroom there is a washer-dryer, the toilet is separated. The apartment has a chamber and also practical built-in wardrobes.

Next to the house all amenities and shopping center Krakow. At the house there is bus stop Na Pazderce - metro station Kobylisy 5 minutes by bus. Excellent location for families.

The apartment is immediately ready to move in. Fees include energy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538462
Dispozice3+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Užitná plocha83
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.