Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 115 m² bez realitkyNad Cementárnou, Praha - Podolí

Nad Cementárnou, Praha - PodolíČástečně vybaveno • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce61 000 Kč


Nabízím k pronájmu luxusní byt 3+kk v exkluzivní lokalitě plné zeleně avšak v centru. Byt je o velikosti 91m2 se zahradní terasou 20m2 a přímým přístupem na zahradu, sklepní místností 4m2 (celkem 115m2), samostatnou vlastní velkou garáží umístěnou ještě v rámci uzavřeného dvora a jedním dalším nezávislým parkovacím stáním před domem na vlastním pozemku. Byt je v 1. nadzemním podlaží novostavby intimního bytového domu (pouze 7 bytů) se vstupem na zahradu s vlastní terasou v zadní části domu.

Ze vstupní předsíně jsou samostatné vstupy do hlavní obytné místnosti s kuchyňským koutem (designová linka na míru, kamenná pracovní deska, myčka, pračka, sklokeramická deska, digestoř, trouba, mikrovlnná trouba, lednička s mrazákem), do dvou ložnic, do koupelny s vanou a na samostatnou toaletu s bidetem. Úložné prostory jsou řešeny vestavěnými skříněmi na míru. Z jedné z ložnic je vstup na terasu, která je umístěna na udržované zahradě, která je také k dispozici pro užívání. Topení je ústřední plynové s vlastním kotlem v bytě, WC i koupelna navíc s el. vytápěním podlahy. V domě je k dispozici společná prádelna a sušárna. Společná TV anténa, možnost internet/TV O2, bezpečnostní dveře.

Vynikající dopravní dostupnost do 10 min. pěšky na stanice metra Pražského povstání nebo Pankrác a do 10 min. pěšky na tramvaj na Podolském nábřeží. Dům je v klidné slepé ulici, 100m od domu se nachází rozsáhlý park, v okolí jsou dostupné všechny bežné služby, školy a mateřské školy, v blízkém okolí je též Plavecký stadion Podolí, areál Žluté lázně, nákupní a společenské centrum Arkády Pankrác, 10 min. golfové hřiště Hodkovičky.

Byt je nekuřácký a ihned k nastěhování. Měsíční poplatky na služby domu 1500 + energie přepis na nájemníka. Vratná kauce 2x měsíční nájemné s poplatky.

I am offering for rent an upscale modern flat in an exclusive location of quiet residential area, on the edge of a large park yet very close to the center, in a walking distance to Business Center Pankrac/Arkady, subway line C and Vltava river bank. House has only 7 flats so it is very intimate and quiet. Flat is 3+kk (two bedrooms) 95m2 with terrace 20m2 and garden, garage and an additional private parking place. Flat has fully equipped modern kitchen with all amenities, spacious modern bathroom with heated floor and with bathtub and separate toilet with bidet. Heating is central with own automatic gas combi boiler. Non smoking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538715
Dispozice3+kk
Dostupné od30. 6. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha115
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
Předzahrádka 200 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.