Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 85 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Krásný byt s balkonem o rozloze 85 m2 k pronájmu v 2. patře na Praze 10 - Vinohrady.

Komfortní bydlení v místě, které poskytuje vše, co nabízí velkoměsto. Exkluzivní, zařízený byt 2+kk, nacházející se v moderním rezidenčním projektu Korunní Dvůr, má vstupní chodbu s vestavěnou skříní, přepychový obývací pokoj s plně vybaveným luxusním kuchyňským koutem (s troubou, ledničkou, mrazákem, myčkou, sklokeramickou deskou, digestoří) a jídelní prostor, 1 unikátní ložnici, 1 prostornou koupelnu s vanou, sprchou a toaletou. Útulný byt dále zahrnuje 3 malé balkony, internetové připojení.

K pronájmu designového bytu je možné mít jedno garážové parkovací místo za extra poplatek 3,700 CZK / měsíčně. V domě se nachází výtah, klimatizace, 24 hodinová ostraha s kamerovým systémem a recepcí.

Byt na Vinohradech se nachází v klidné ulici s rychlou dostupností do centra města. Tramvajové a autobusové stanice Vás dovezou ke stanici metra Náměstí Míru. Lokalita Vinohrad zaručuje dobrou občanskou vybavenost, mnoho restaurací, kaváren, obchodů, v blízkém dosahu jsou Heroldovy a Havlíčkovy sady či obchodní centrum Atrium Flora.

Bydlení s výbornou dostupností do mezinárodních škol ISP/ River Side school / Prague British School a na Letiště Václava Havla.

Beautiful apartment with balcony (85 sqm) for rent on the 2nd floor in Prague 10 - Vinohrady.

Comfortable living in a location that provides everything the city has to offer. The exclusive one-bedroom furnished apartment, situated in a modern residential complex Korunní Dvůr, has an entrance hall with bulit-in wardrobe, a deluxe living room with a luxurious fully equipped kitchenette (with an oven, a fridge, a freezer, a dishwasher, a ceramic hob) and dining area, 1 unique bedroom, 1 spacious bathroom with bathtub, shower and toilet. The cozy apartment also includes three small balconies and internet access.

There is a possibility to have one underground parking space for extra fee 3,700 CZK / per month. The house has a lift, air-conditioning, 24-hour security with camera system and reception.

The apartment in Vinohrady is located in a quiet street with quick access to the city center. Trams and buses will get you to Namesti Miru metro station. Vinohrady offers good civic amenities, many restaurants, cafes, shops, nearby Heroldovy and Havlickovy sady parks or Atrium Flora shopping center.

Housing with excellent access to international schools ISP/ River Side school / Prague British School and Václav Havel Airport.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538923
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha85
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.