Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 77 m² bez realitkyVysočanská, Praha - Střížkov

Rezervováno
Vysočanská, Praha - StřížkovVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný, slunný byt 3+1 se 2 lodžiemi s luxusním výhledem, po kompletní rekonstrukci, o celkové výměře 77m2 (plocha vč. 2 lodžií a komory na společné chodbě) s exkluzivní dopravní dostupností (metro C – Střížkov 1 minuta chůze), dostupná je taktéž linka metra B – Vysočanská a to pouze 3 zastávky autobusem přímo od domu.

Byt se nachází v nejvyšším 10. patře panelového domu po kompletní rekonstrukci vč. zateplení, plastových oken, nových společných prostor, výtahu a čipového systémy pro ochranu domu. Celý panelový dům a tedy i byt je situován takto: JZ kuchyň s obývacím pokojem, SV ložnice a dětský pokoj.

Občanská vybavenost je maximální. Billa, Norma, Kaufland, Poliklinika, MŠ, Gymnázium, střední škola, pošta, park Přátelství, dětská hriště. Ďáblický a Čimický háj nedaleko.

Do podnájmu preferuji rodinu, avšak maximálně 2 dospělé a 2 děti. Ačkoliv zvířata miluji, podnájem se musí obejít bez zvířat.

Byt přenechám k dispozici vybavený, tudíž noví nájemníci mohou počítat s: novou kuchyňskou linkou, lednicí, sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, mikrovlnou troubou. V rámci koupelny mohou počítat s pračkou. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, WC, dvojumyvadlem a závěsnou zrcadlovou skříňkou. Obývací pokoj je vybaven rozkládací pohovkou s úložným prostorem, konferenčním stolkem, obývací stěnou a komodou. Vše ve stejném vkusném designu. Nábytkem na míru je vybavena ložnice se sklopnou postelí (160x200cm). Nábytek tak umožňuje uložit plno všedních věcí. V dětském pokoji je k dispozici vestavěná skříň šíře 200cm. Tento pokoj zůstane v očekávání na zařízení novými nájemníky. Na chodbě je další šatní skříň o šíři 160cm.

V celém bytě je položeno jednotné PVC – barva dub. Tudíž působí velmi elegantně. Ve všech oknech jsou instalovány žaluzie. Obě lodžie jsou zasklené s možností částečného, nebo úplného otevření. JV lodžie je vybavena sklopným stolkem na dobrou kávičku při tak nádherném výhledu na celou Prahu.

CENA: 17.500,- nájemné + 4.000,- poplatky + elektřina (cca 800,-)

v poplatcích je zahrnuto 100Mbit připojení k internetu s kompletní kabelovou TV včetně HBO

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539206
Dispozice3+1
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží10
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní
Plocha77
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.