Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyPraha 11 - Kateřinky, Remízková, Praha - Újezd u Průhonic

Praha 11 - Kateřinky, Remízková, Praha - Újezd u PrůhonicČástečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné19 200 Kč

+ Poplatky za služby4 800 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi příjemný a světlý byt 3+kk, 74 m2, 3 NP v žádané lokalitě Praha 4 - Kateřinky v blízkosti Milíčovského lesa.

Byt je v komplexu postaveném v roce 2002. Orientace obývacího pokoje s balkonem na JV, ostatní pokoje SZ. Ohřev vody i topení je centrální. V obývacím pokoji s kuchyňským koutem je plovoucí podlaha, v pokojích linoleum s možností instalace koberců dle vlastních preferencí. Kuchyňská linka je na míru se zabudovanými spotřebiči Bosch a Whirlpool, v pokoji je také obývací stěna s doplňky a jídelní stůl s židlemi z dubového masivu. V chodbě a v ložnici jsou instalovány prostorné vestavěné skříně. Koupelna je s vanou a instalovanou pračkou, WC na chodbě samostatně. Celý byt je nově vymalován. K bytu náleží parkovací stání v podzemních garážích, sklepní koje 2 m2, případně prostorný zděný sklep 5m2.

Velice příjemné, udržované a klidné okolí s krásnou přírodou s množstvím cyklostezek, např. do Průhonického parku. Výborné spojení do centra, 5 minut autobusem od metra C Opatov, 2 minuty k výjezdu směr D1. V pěší vzdálenosti (10 minut) se nachází mateřská školka, základní škola, poliklinika, jakož i prodejny Lidl, Billa a Penny.

We are offering for rent a very nice and sunny appartment with 3 bedrooms and kitchen, 74m2, 3rd floor, located in a very attractive locality of Prague 4 - Kateřinky near to protected natural area of the Milíčovský forest.

This appartment is forming part of a brick-house built in 2002. It's orientation is south-east. All supplies such as heating and water are managed centrally. The living room and kitchen have a floating floor, and are equiped with fitted kitchen (Bosch and Whirlpool appliances included), furniture of a same tone and dining table with chairs made from solid oak. There are spacious built-in wardrobes installed in the entry hall and one of the bedrooms. Bathroom is equiped with a bath and washing machine. The whole appartment has been recently decorated. The building has a direct entry to a garage, parking place is included in the rent. Further, there are two cellar rooms available, where stuff can be stored.

All surroundings are very nice, maintained, with beautiful nature within arms reach, ideal not only for runners and bikers. Public transport connection is very easy - only 5 minutes of bus drive to the metro station C Opatov, or similarly easy connection to Exit 2 of D1 motorway. Both preschool and primary school are available within a walking distance (10 minutes), same as health center and supermarkets Lidl, Billa and Penny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539757
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.