Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitky5. května, Praha - Nusle

Rezervováno
5. května, Praha - NusleMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Nabízím pěkný, světlý a z větší části vybavený byt v širším centru Prahy, o velikosti 65m, v prvním patře bytového domu. Byt je koncipovaný jako 3+1 / 3+kk, kde z jedné místnosti je prostorná šatna (přestavba na dětský pokoj není možná, jsou tam vestavěné skříně). Vybavení: postel z masivu včetně nočních stolků a lampiček, komoda, pracovní stůl a lampa, gauč + taburet, nábytek v obývacím pokoji, kuchyňská linka, lednice, sporák (plyn), el. trouba, odpadkový koš, hodiny, varná konvice, příbory, mikrovlnka, plus mohu ponechat základní nádobí. Oddělené WC, koupelna, pračka, myčka, vysavač, koš na prádlo, bytové doplňky, botník a věšák, záclony ve všech místnostech. Okna směrem do vnitrobloku. Metro C (Pankrác nebo Pražského povstání) v docházkové vzdálenosti do 5 min, stejně tak jako tramvajové trasy nebo bus . Zastávka nočního autobusu hned u domu. Arkády Pankrác 5 min. Veškerá občanská vybavenost v blízkém okolí. Centrální park Pankrác, Vyšehrad nebo Jezerka v docházkové vzdálenosti. Ideální bydlení pro mladší pár, který docení bydlení kousek od centra města. Součástí domu je malá předzahrádka ve vnitro bloku a přístup na společné terasy v každém patře. K bytu náleží sklepní kóje.

Přepis služeb (elektřina / plyn) není nutný. Do bytu je přivedený kabel pro připojení modemu (O2), ale připojení si zájemce musí zajistit sám dle svého uvážení. Součástí vybavení není televize. Praxe ukázala, že každý nájemník má jinou představu o úhlopříčce atd., tzn. TV v bytě není(!). Preferováni jsou zájemci o dlouhodobější pronájem (minimálně rok), nekuřáci. Domácí zvířata nejsou možná(!). Součástí vybavení nejsou lůžkoviny.

Byt prošel aktuálně drobnou rekonstrukcí, malby, atp. Je aktuálně dostupný, volný k okamžitému nastěhování. Raději znovu připomenu. V bytě je pouze jedna ložnice. Ideální prostorné a pohodlné bydlení pro pár. Díky vestavěným skříním není možné předělat 3. místnost na dětský pokoj. Poplatky odpovídají nájmu dvou osob. Prohlídky budou možné o víkendu 28-29/5.

Spacious apartment (65 sq.m) ideal for young couple who fancies living close to city central just a few minutes from bars / restaurants / public transport / etc.. 3rd room as a big cloakroom (not possible to change to e.g. child room) = so this is 1 bedroom apartment only(!). Pets not possible. Mostly equipped. Surrounded by blue parking zones.

Available now, from June 1st. Long-term tenants preferred (1 year and more). Visits possible at the weekend 28-29/5. Utility fees calculated for 2 people only. More info on request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540333
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha65
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Veselí
🚶 18 m (0 min)
PoštaPraha 4
🚘 727 m (1 min)
Obchod
🚶 274 m (3 min)
BankaČeská Spořitelna
🚶 380 m (5 min)
RestauraceNa Skalce
🚶 138 m (2 min)
LékárnaLékárna u sv. Pankráce
🚶 358 m (4 min)
ŠkolaPlamínkové
🚶 680 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 176 m (2 min)
SportovištěSimply Pole
🚶 503 m (6 min)
Hřiště
🚶 478 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.