Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyK Sopce, Praha - Stodůlky

K Sopce, Praha - StodůlkyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Terasa 5 m²
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu slunný kompletně zařízený byt 1+kk o velikosti 25 m2 s terasou v zahradě se samostatným vchodem. Zařízení: vestavná šatní skříň, obývací stěna a stolek, kvalitní sedačka rozkládací na pohodlné plnohodnotné 1,5 lůžko, barový pult, barové židle, kuchyňská linka plně vybavená nádobím, lednicí, mikrovlnou troubou a sklokeramickou deskou. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Podlaha - dlažba a koberce. Zahradní nábytek na terase k dispozici a možnost uskladnění např. kola.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě v těsné blízkosti Prokopského údolí, které poskytuje ideální podmínky pro sportovní vyžití a relaxaci. V docházkové vzdálenosti do 10 min. se nachází veškerá občanská vybavenost (obchodní centra, supermarkety, služby, pošta, restaurace aj.) i dopravní spojení MHD – autobusy (1 min.), metro B st. Lužiny (8 min.) anebo Nové Butovice. Parkování možné přímo před domem. Nemovitost je vhodná pro jednu osobu bez dom. mazlíčků.

We offer fully furnished cosy apatment of 25 m2 with personal entrance to the property. French window provides beautiful view on the terrace connecting to the garden. Fully furnished - built-in wardrobe, living-room and table, sofa-bed for full-quality 1.5 bed, little bar and stools, kitchenett fully equipped with dishes, refrigerator, microwave oven and ceramic double cooker. The bathroom is equipped with a shower, sink and toilet. Floor tiles and carpets.

The property is in a quiet location near the Prokop valley, providing ideal conditions for sports and relaxation. Restaurants, shopping centers, services, post office etc. and public transportation - buses (1 min.), metro B st. Lužiny/Nové Butovice (8 min.) are all near by in walking distance. Parking is available in front of the property. The property is suitable just for one person w/o pets. Free to move from 1/2023.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540915
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 1. 2023
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha25
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Terasa 5 m²
Předzahrádka 10 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDArcheologická
🚶 196 m (2 min)
PoštaPraha 54
🚶 794 m (10 min)
Obchod
🚶 359 m (4 min)
BankaFio
🚶 823 m (10 min)
Restaurace
🚶 186 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 815 m (10 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Mohylová
🚶 514 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 646 m (8 min)
SportovištěFitnessRelax
🚘 1 216 m (3 min)
Hřiště
🚶 456 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.