Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 134 m² bez realitkyK Měchurce, Praha - Košíře

Rezervováno
K Měchurce, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Měsíční nájemné29 800 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Nabízíme k pronájmu mezonetový moderní byt 4+kk (vstupní hala, kuchyňský kout, obývací pokoj, 3 ložnice, 3 koupelny, prádelna, balkón a sklep) o rozloze 134 m2 v novostavbě rodinného domu v Praze 5 - Košíře. K bytu dále náleží zahrada přes 200 m2 a možnost pronájmu parkovacího stání. Přízemí bytu s propojenou vlastní zahradou je koncipováno bezbariérově. Dispozici bytu tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je vybaven vestavěnými spotřebiči (myčka a trouba Bosch, plynová varná deska Whirlpool). V přízemí se dále nachází velká ložnice, dvě koupelny (1 bezbariérová) a prádelna. Francouzská okna ve všech jihozápadních pokojích umožňují pohodlný výstup na vlastní slunnou zahradu s krytou pergolou vhodnou pro stolování v přírodě. Výhled z celého přízemí je přímo do zeleně. V prvním patře se nachází dvě ložnice (jedna s balkónem s překrásným výhledem do Jinonického údolí) a koupelna se sprchovým koutem a WC. V pokojích jsou kvalitní dřevěné plovoucí podlahy a na chodbách je položena velkoformátová dlažba. V bytě je k připojení k internetu, SAT, domácí telefon a alarm napojený na centrální pult bezpečnostní ochrany. Byt má samostatný vchod a možnost parkovacího stání na pozemku domu. K bytu dále patří sklep (3,8 m2). Novostavba se nachází v klidné lokalitě v těsné blízkosti parku Šalamounka. Ideální podmínky pro klidné a pohodlné bydlení v přírodě a zároveň výborná dostupnost do centra Prahy (v blízkosti je OC Nový Smíchov) a na letiště.

Majitel si nepřeje domácí mazlíčky. Minimální doba pronájmu 2 roky.

Energie se převádí na nájemce.

Cena: 29 800 Kč + 2000 Kč poplatky

Owner rents a modern maisonette (4+kk with private garden, entrance hall, kitchen, living room, 3 bedrooms, 3 bathrooms, laundry room, balcony and cellar) with area 134 sqm in a new family house in Prague 5 - Košíře. The garden over 200 m2 belong to the apartment and there is the possibility of renting an parking space. Ground floor with interconnected private garden is barrier free. Flat disposition: commodious living room with kitchen cabinets and modern household appliance (dishwasher and oven Bosch, gas boiling cook top Whirlpool), large bedroom, 2 bathrooms (one is barrier free), laundry room in the ground floor. French windows in all south-west rooms have comfortable exits to the private sunny garden with covered pergola (pleasant dining in the nature). Beautiful view of the greenery. There are 2 bedrooms (one with a beautiful view on Jinonické valley) and bathroom with a bath, shower enclosure, WC on the first floor. There is a quality wooden floating floor in the rooms and floor tiling in the corridor. The flat has internet connection, SAT, home telephone and alarm connected on central protection. There is a separated entrance into the flat and a possibility of parking place on private land. The cellar 3,8 sqm belongs to this flat. The new house is situated in close proximity of the park Šalamounka. Ideal conditions for still and comfortable living in nature together with excellent access to downtown (trade centre Nový Smíchov in nearness) and at the airport.

The owner doesn´t want pets. Minimum rental period is two years.

Energy transferred to tenant.

Rent: 29 800 Kč + 2000 Kč fees

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540935
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha134
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.