Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyJanouškova, Praha - Veleslavín

Janouškova, Praha - VeleslavínMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné16 999 Kč

+ Poplatky za služby4 490 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Dobrý den, jsem přímým majitelem bytu na metru Petřiny. Nabízím k dlouhodobému pronájmu velký byt 3 + kk (72 m2) kompletně zrekonstruovaný a zkolaudovaný jako novostavba. Byt je klidné části Prahy 6, v bezprostřední blízkosti velvyslanectví (monitorovaná oblast kamerami - velmi bezpečné místo). Dům je cihlový po kompletní rekonstrukci. V domě nová infrastruktura včetně satelitní televize a optického internetu 500 Mbps. Vedlo domu: pošta (200 m), 5x restaurace (100 m až 300 m), 3x večerky (200 m), 3x supermarket (Norma, Billa, Kaufland), 4 x bankomat, 3x banky (ČS, FIO, KB), 5x mateřská škola, 2 x poliklinika, 4 x lékárna, celá oblast je plná parků a zatravněných ploch, 3 x škola, 1 x gymnázium. Byt je plně vybaven (nábytek, postele, skříně, nová pračka ZANUSSI, kuchyně vč myčky ELECTROLUX, mikrovlnka ZANUSSI, lednice WHIRLPOOL, digestoř CATA, horkovzdušná trouba, LED TV SAMSUNG). Byt napojen na internet (např. 100 Mbps optický za 400 Kč/m - platí si nájemce podle zvoleného tarifu). Součástí bytu je samostatný šatník-kumbál jako místnost vybavená policemi a štendry. Byt je vybaven prostornou lodžií, která je zasklená s možností 100% otevření. Na lodžii je moc hezké posezení celoročně, na kávu si můžete sednout kdykoli a lodžie má své samostatné osvětlení pro večerní posezení. V blízkém okolí se nachází Břevnovský klášter, lesopark s letohrádkem Hvězda, areál Ladronka, Pražský hrad, Divoká Šárka,... Přímá autobusová linka na letiště (do 10 minut). Vhodné pro jednotlivce, páry nebo rodinu, ale i starší osoby toužící po klidu a dostupnosti všehop v okolí. Z okna vidíte jen stromy, žádné rušné ulice nejsou viditelné. Velmi klidný byt. V létě v bytě není horko, v zimě se díky kvalitnímu provedení nemusí topit. Vchod do domu je pomocí čipu, vchod sledován kamerou. Dům je vybaven nájezdy pro kočárky a také uzamčenou místností pro kola a kočárky v přízemí. kterou je možné používat. K bytu náleží sklep, který je možné používat nájemcem. Byt je v druhém patře, nový výtah (2x) k dispozici . V domě bydlí většinou starší lidé = v domě je klid, čisto, uklizeno, prostě příjemně. Seriózní zájemce srdečně zvu na prohlídku a těším se na Vás. Cena platí pro dlouhodobý pronájem (1 rok a více). Preferuji nájemce, který nalezne k bytu a místu vztah a bude o něj pečovat a dlouhodobě užívat. Realitky prosím nevolejte. Spotřebu elektřiny a plynu si nájemník hradí sám (převedení místa spotřeby na nájemníka). Poplatky 4.490 Kč odpovídají cca. 2 dospělým uživatelům.

Apartment from direct OWNER (no agency)! Large byt 3+kk in a quiet part of Prague 6 in a safety of neighborhood of embassy (cctv monitored area). Subway just 3 mins, 10 mins to downtown, tram station just 50 meters. The house is newly renoved, its a brick house. The appartment is 8 years after renovationi. In the nearby area are: post office, 5x restaurants, 3x night shops, 2x supermarket, 3x ATM, 3x banks, 2x kindergarten, 2x policlinics, lot of parks, 3x school. The appartment is suitable for 2-6 personsl. Appartment is fully equipped (wahsmachine, dishmachine, owen, microwave, fridge, flat TV, internet 100 Mbps optical, furnished with furniture in each room). For long-term lease are conditions to be discussed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu541139
Dispozice3+kk
Dostupné od7. 12. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha72
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Lodžie
Výtah
Balkón
Sklep
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVětrník
🚶 59 m (1 min)
PoštaPraha 616
🚶 170 m (2 min)
ObchodNorma
🚶 128 m (2 min)
BankaFio banka Praha 6
🚶 530 m (6 min)
RestauraceJídelna Pivnice Samo
🚶 159 m (2 min)
LékárnaLékárna METRO Petřiny
🚶 304 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Věry Čáslavské
🚶 402 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Na Okraji
🚶 304 m (4 min)
Sportoviště
🚶 341 m (4 min)
Hřiště
🚶 195 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.