Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyPraha - Karlín

Rezervováno
Praha - KarlínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Připravuje se k pronájmu nádherný byt dispozice 3kk v právě zkolaudované rezidenci Karolína Plazza, stojící na metru Křižíkova. Tramvajová zastávka Křižíkova před rezidencí. Supermarket (Lidl, Billa, Albert) parking pro návštěvy s automyčkou, restaurace, kavárny, wellness, spa, beauty salon a další služby v obchodní pasáží rezidence. Byt se nabízí vybaven jen kuchyňskou linkou a disponuje prostornou předsíní, dvěma ložnicemi, obývací pokoj s kuchyní a balkon. K bytu náleží parkovací stání a sklep. Majitel může vybavit cely byt za příplatek k měsíčnímu najmu.

Preparing for rent a beautiful apartment 3kk in the brand new residence Karolina Plazza, standing on the Křižíkova metro. Tram stop Křižíkova in front of residence. Supermarket (Lidl, Billa, Albert) with parking for visitors, restaurants, cafes, wellness, spa, beauty salon and other services in the business hall. The apartment is equipped with a kitchen and has a spacious entrance hall, two bedrooms, a living room with a kitchen and a balcony. The apartment has a parking space and a cellar. It is possible to have the full apartment furnished for an extra on the monthly rent. +420 773 666 118

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu541347
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.