Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 138 m² bez realitkyCementářská, Praha - Lochkov

Rezervováno
Cementářská, Praha - LochkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu velmi prostorný slunný DVOUGENERAČNÍ BYT vhodný i na SPOLUBYDLENÍ v novostavbě . Přízemí 3+1, 138m2, z toho byt 88 m2 + terasa 50m2 v Praze 5 Lochkově - 500m od Slivence. Kuchyň bude vybavena novou kuchyňskou linkou IKEA včetně spotřebičů (elektrická varná deska, trouba, lednice), 2x koupelna: 1x se sprchovým koutem, 1x velmi prostorná s vanou, dvěma umyvadly a pračkou. 3 prostorné pokoje. Byt bude dále vybaven vestavěnými skříněmi a svítidly. Vytápění vlastní kotelnou v domě, bojlery na teplou vodu 160L v každé koupelně. Velká komora s úložným prostorem. Plovoucí vinylové podlahy, francouzská okna a terasa, která bude vybavena zahradním nábytkem.

V domě kolárna-kočárkárna, úklidová místnost. K bytu náleží velké parkovací místo u domu. Dům je vybaven samozamykacím zámkem, dálkovým otevíráním dveří a připojením k internetu. Malý bytový dům jen s 10 byty.

Klidné bydlení v přírodě se skvělou dostupností do centra. Autobusem na Barrandov (tram)10 min, na metro Anděl 18 min. Autobus jezdí denně po 30 minutách včetně víkendů a svátků. Na Barrandově supermarkety, poliklinika, pošta atd.. V obci Lochkov naleznete dvě večerky, školku a vyhlášenou restauraci:) . V blízkosti je nájezd na Pražský okruh.

Perfektní lokalita pro rodiny s dětmi a cyklisty, v okolí krásná příroda, mini zoo a mnoho cyklostezek.

Vybavení, které bude instalováno do bytu: kuchyňská linka, varná deska, trouba, lednice, pračka.

Byt může být dle dohody i kompletně vybavený. Budete první obyvatelé bytu.

V současné době probíhají poslední dokončovací práce. Byt bude k dispozici od poloviny ledna 2019.

Plánek bytu: jedná se o byt 1.B

I rent a very spacious sunny duplex apartment suitable for the housing of several persons in each room (students) in a new building. Ground floor 3 + 1, 138m2, of which 88m2 + terrace 50m2 in Prague 5 Lochkov - 500m from Slivence. The kitchen will be equipped with a new IKEA kitchen unit including appliances (electric hob, oven, fridge), 2 bathrooms: 1x with shower, 1x very spacious with bathtub, two washbasins and washing machine. 3 spacious rooms. The apartment will be equipped with built-in wardrobes and lights. Heating boiler house in house, 160L hot water boilers in each bathroom. Large chamber with storage space. Floating vinyl floors, French windows and a terrace that will be equipped with garden furniture.

In the house a bicycle-carriage, a cleaning room. The apartment has a large parking space next to the house. The house is equipped with a self-locking lock, remote door opening and internet connection. Small apartment house with only 10 apartments.

Quiet living in the countryside with excellent access to the city center. By bus to Barrandov (tram) 10 min, metro Andel 18 min. The bus runs daily after 30 minutes including weekends and public holidays. At Barrandov's supermarkets, polyclinic, post office, etc. In Lochkov you will find two dinners, a kindergarten and a renowned restaurant :). Nearby is the Prague ring road.

Perfect location for cyclists, many bicycle paths nearby.

Equipment that will be installed into the apartment: kitchen, hob, oven, fridge, washing machine.

The apartment can be fully equipped as well. You will be the first inhabitants of the apartment.

Currently, the last finishing works are under way. The apartment will be available from mid January 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542525
Dispozice3+1
Dostupné od15. 1. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha138
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.