Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 110 m² bez realitkyŽitomírská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Žitomírská, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Krásný byt v secesním domě v Kodaňské ulici - tzv. brány do Vinohrad. 2 ložnice (každá s manželskou postelí) a skříněmi - jedna z nich s přímým vchodem do koupelny s vanou, velký obývací pokoj s rozkládací pohovkou, luxusní kuchyň se všemi spotřebiči (pračka se sušičkou, myčka, indukční varní deska, trouba, lednice), 2 toalety, 2 koupelny, 2 menší balkóny, vysoké stropy, dřevěné podlahy v pokojích a kuchyni, původní prvorepubliková dlažba v chodbě. Dostatek ukládacích prostor. Zrekonstruovaný dům, hned u domu zastávka autobusu 135 (5 min na metro Náměstí Míru), pekařství, kavárny, bio obchod, veganské bistro. 5 min pěšky tramvajová zastávka (6 min I.P.Pavlova, 15 min centrum města).

Volný čas a sportovní vyžití: Heroldovy Sady (1 min pěšky), Grébovka (10 min pěšky), plavecký stadion a zimní stadion v blízkosti.

Nakupování: Tesco Expres (1 min chůze) a OC Eden (2 min autem).

Školy, školky.

Beautiful flat in Art-Nouveau building in Kodaňská street - the so called "Gateway to Vinohrady". Two separate bedrooms (each with comfortable double bed) and built-in wardrobes - one of them with direct entry to the bathroom with bathtub, spacious living room with sofa (can be used as bed), luxurious kitchen with all amenities (washing machine, clothes dryer, dishwasher, oven, fridge), 2 toilets, 2 bathrooms, wooden floor in the rooms and kitchen and 100 year old historical floor on the hall. Built-in wardrobes in the hall. Reconstructed house, bus stop in front of the house (5 min to subway Náměstí Míru), bakery, cafeteria, bio shop, vegan bistro nearby. Tram stop 5 min by walk (6 min to I.P.Pavlova, 15 min to city center).

Sport and leisure: park Heroldovy Sady (1 min walk) , park Grebovka (10 min walk), swimming pool and winter stadium (ice skating).

Shopping: Tesco Expres (1 min walk) and shopping mall Eden (2 min by car).

Elementary schools and kindergardens.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543236
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha110
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.