Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyNa Císařce, Praha - Smíchov

Na Císařce, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 294 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk s terasou s krásným výhledem v klidném moderním bytovém komplexu Rezidence Císařka. Užitná plocha bytu je 55.2m², terasa má 4.7m². V případě zájmu lze pronajmout i garážové stání v suterénu budovy.

Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží v domě s výtahem, stavba je z roku 2007. Je jižně orientovaný a skládá se ze samostatné ložnice, koupelny s vanou a toaletou, prostorné předsíně, komory s vestavěným úložným prostorem a obývacího pokoje s kuchyňským koutem a přístupem na terasu s pergolou. Byt je částečně vybavený, nábytek na fotografiích vyjma níže zmíněného není součástí pronájmu. Koupelna je vybavena nábytkem a pračkou, kuchyňská linka je ve výborném stavu a zařízená spotřebiči (sklokeramická varná deska, elektrická trouba, myčka na nádobí, digestoř, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem), v kuchyni je velký ostrůvek, který lze využít i jako jídelní stůl, součástí vybavení bytu jsou čtyři barové židle od českého výrobce TON. V předsíni je vestavěná skříň. Na terase po nás zůstane velkoobjemový květník, ve kterém je možné pěstovat zeleninu a bylinky. Z terasy je krásný výhled do údolí a na přírodní památku Skalka. V bezprostřední blízkosti je park Ladronka, letohrádek Hvězda, základní škola, mateřská škola, dvě nemocnice.

Prostředí je tiché a klidné. Byt se nachází ve slepé ulici, v areálu s nepřetržitě fungující společnou vrátnicí, ostrahou, kamerovým systémem a vlastním dětským hřištěm. Nejbližší zastávka tramvaje (Kotlářka) je cca 13 minut chůze, zastávka autobusu (Weberova/Spiritka) 7 minut chůze. Autobusem pak metro A (Nemocnice Motol) i B (Anděl) do 10 minut. Dle domluvy možný i pronájem garážového stání v podzemí budovy, další možností je bezplatné parkování před domem. V garážích je k dispozici ke společnému užívání uzamykatelná kolárna.

Nájemné za bytovou jednotku činí 18.000 Kč/měsíc, služby (teplo, vodné a stočné, odvoz odpadu, úklid společných prostor, zahradní úpravy, ostraha) jsou 3857 Kč/měsíc, elektroměr se převádí na nájemce (aktuální spotřeba 700 Kč/měsíc), vysokorychlostní internet s neomezenými daty 437 Kč/měsíc (připojení od UPC, možnost rozšíření o kabelovou televizi i telefonní linku). Společně s bytem je možné pronajmout i garážové stání v suterénu domu za 1800 Kč/měsíc. Pronájem garážového stání není podmínkou, je možné si pronajmout pouze byt. Vratná kauce je stanovena na dva měsíční nájmy (bez poplatků).

Preferujeme dlouhodobý pronájem, první smlouva na jeden rok s možností dalšího prodloužení při oboustranné spokojenosti. Nastěhování možné od 1.2.2019. V bytě je možné mít přihlášeno trvalé bydliště.

Byt je nekuřácký. Upřednostníme nájemníky bez psů a koček.

Veškeré dotazy Vám rádi zodpovíme telefonicky/e-mailem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu543886
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Užitná plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.