Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 100 m² bez realitkyNeklanova, Praha - Vyšehrad

Neklanova, Praha - VyšehradMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce20 500 Kč


Pronajmeme prostorný částečně vybavený dvoupodlažní loft v centru Prahy u Náplavky pod parkem Vyšehrad ve 4. patře s výtahem. Tramvaj Albertov 2 min, Výtoň 3 min, metro Karlovo náměstí 10 min pěšky. V blízkosti mnoho kaváren a restaurací, parky Folimanka a Vyhserad, farmářský trh na Náplavce, večerky a supermarket Tesco a Lidl.

Spodní patro podkroví tvoří prostorný obývací pokoj s velkou sedací soupravou a vybavenou kuchyní (trouba, sklokeramická deska, myčka na vyžádání) - propojeno v jeden prostor asi 40m2, spojovací chodba, ze které je vstup do koupelny s pračka a sprcha a tichá ložnice.

V horním patře je prostor asi 40 metrů čtverečních, který lze využít jako druhou ložnici, dětský pokoj nebo domácí pracovnu.

Přímý pohled do zeleně.

Nájem je 19 000 Kč, +750 Kč/osoba za služby (voda, úklid společných prostor, odpadkové koše a výtah). Elektřina, plyn a internet za poplatek nájemce (cca 3000kc).

Pes povolen.

K dispozici od 1. října.

We rent a spacious partly equipped two-storey loft in the center of Prague near Náplavka under the Vyšehrad park on the 4th floor with an elevator. Tram Albertov 2 min, Výtoň 3 min, metro Karlovo náměstí 10 min on foot. Close to many cafés and restaurants, Folimanka and Vyhserad parks, farmers market on Náplavka, convenience stores and supermarket Tesco and Lidl.

The lower floor of the loft consists of a spacious living room with a large sofa and an equipped kitchen (oven, ceramic hob, dishwasher on request) - connected in one space about 40m2, a connecting hallway from which is the entrance to the bathroom with washing machine and shower and quiet bedroom.

On the upper floor there is a space of about 40 square meters, which can be used as a second bedroom, children's room or home office.

Direct view of the greenery.

Rent is 19000kc, +750kc/person for services (Water, common areas cleaning, waste bins and Lift). Electricity, gas and internet at the charge of the tenant (cca 3000kc).

Dog allowed.

Available from October 1.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545450
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2021
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDAlbertov
🚶 282 m (3 min)
PoštaPraha 28
🚘 2 371 m (4 min)
ObchodTesco Expres
🚶 211 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 277 m (3 min)
RestauraceU Karla IV.
🚶 35 m (0 min)
LékárnaLékárna U Revmatologického ústavu
🚶 314 m (4 min)
ŠkolaZŠ Vratislavova
🚶 215 m (3 min)
Mateřská školaČesko-anglická školka
🚶 520 m (6 min)
SportovištěSokol Vyšehrad
🚶 351 m (4 min)
HřištěU Slunce
🚶 217 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.