Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyU Krčské vodárny, Praha - Krč

Rezervováno
U Krčské vodárny, Praha - KrčČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Světlý byt 3+1 o výměře 67 m2 v osmém patře slušného čistého domu se zděným jádrem. Výborná lokalita - 200 metrů k metru C a autobusům Budějovická, v těsné blízkosti poliklinika, obchodní centrum DBK, Billa, Lidl, plná občanská vybavenost. Nedaleko (cca 1 km) Krčský zámek a údolí Kunratického potoka.

Byt je částečně vybavený: kuchyňská linka, sporák, lednička, pračka, skříň, nový masážní sprchový box/vana. Další vybavení (stoly, židle atd.) můžeme v případě zájmu odvézt a byt si vybavíte podle svých představ. Velké úložné prostory v původních vestavěných skříních. Oddělené WC a koupelna, plastová okna, výhled na Kunratický les. Je možné k používání uvolnit sklepní kóji.

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu. Je potřeba složit kauci ve výši jednoho nájmu. V bytě proběhla částečná rekonstrukce - nová dlažba, vybavení koupelny, výmalba atd. "Slušely by" mu další úpravy - lišty kolem dlažeb, rekonstrukce kuchyně, obklady koupelny. Je možné se domluvit a byt před nastěhováním upravit.

Prohlídky a nastěhování možné ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu545986
Dispozice3+1
Podlaží8
Typ budovyCihla
Plocha67
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.