Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 316 m² bez realitkyNad Mazankou, Praha - Libeň

Nad Mazankou, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Cena23 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 101 359 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


www.vilamazanka.cz

Jedno až tří generační vila z 30.let s nebytovým prostorem - ordinací. Pozemek 665m2, obytná užitná plocha 316m2 + garáž, sklep, terasa, balkon.

Nabízíme jako přímí majitelé na prodej třípodlažní, podsklepenou vilu se zahradou a celoročně využívatelným whirpool bazénem na Praze 8, na rozhraní Kobylis a Libně. Vila je po kompletní rekonstrukci renomavaným architektonickým studiem DE.FAKTO v roce 2008. Nachází se v klidné vilové čtvrti 5 minut od metra, 20 minut do centra autem.

Dům je v současnosti rozdělěn na 2 bytové jednotky s jedním hlavním společným vchodem. Přístavbou k domu z roku 1995 je zcela oddělená jednotka se samostatným vchodem, která může být využita buď jako nebytový prostor k podnikání - ordinace, kancelář, kosmetika etc., nebo jako další bytová jednotka např. k pronájmu, či ji lze spojit s přízemní bytovou jednotkou. Stejně tak lze s minimální investicí bytové jednotky spojit a vytvořit tak prostorný rodinný dům.

Více informací, fotek a půdorysy najdete na webové stránce nemovitosti.

One, or up to three-generation villa from the thirties with a commercial space / doctor's office.

665sqm land , living area 316sqm + garage, cellar, terrrace, balcony.

Private owners offering a three floors villa with a basement and a heated whirlpool, with year-round operation, up for sale. The villa is located in Prague 8, on the border between Liben and Kobylisy, in a very quiet neighborhood, 5 minutes walk from subway, 20 minutes by car to downtown. The villa underwent a total renovation by renowned studio DE.FAKTO architects in 2008.

The villa itself is divided into two separate flats/units, which have one common entrance. There is an annex to the house, with a totally separate entrance, built in 1995, which could be used either as a business space - doctor's office, cosmetics etc, or could be used as another apartment e.g. for rent, or could be connected with the ground floor unit. At the same time, the units can be joined with a minimal investment to create one big family house.

Please see more photos, floor plans and more info on the property website.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546557
DispoziceOstatní
Plocha pozemku665
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha316
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.