Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 bez realitkyŠolínova, Praha - Dejvice

Určeno ke spolubydlení
Šolínova, Praha - DejviceVybaveno
Měsíční nájemné4 800 Kč

+ Poplatky za služby650 Kč
+ Vratná kauce1 Kč


Volný - KVĚTEN / 2019 - Od května pronajmu základně zařízený pokoj s peřinami a s povlečením dvěma slečnám . .Všechny výhody centra / nákupy Billa , Albert , Kaufland , fitness , ,divadla , restaurace . školy ČVUT . ... Do centra na Staroměstské náměstí - tři stanice metrem A . Výborně funguje denní i noční doprava. / autobusy , tramvaje , metro A . / . Depozit jeden měsíční nájem se vrací . V bytě bydlí pracující nekuřáci . Nájem při dvou slečnách, které se nastěhují spolu, je 4800 kč a popl. 650kč. V případě jedné slečny 8500 nájem o poplatky 1000. Smlouva . Krátkodobě i Dlouhodobě .V případě zájmu napište zakladní informace o Vás na email .

Very well furnished two rooms. Rooms is near ČVUT street Technická is 4 minuts. Very well transport to center by metro Dejvicka (green line), or 7 minut by walk, bus, tram, also good connecting with the airport, same is during night. Very quiet local with parks, nice for living. Around is shops as Billa, Albert, Kaufland , fitness, swimming pool, two atlethic stadion Juliska and Kotlářka, tenis, florball, restaurant, library NTK. Housing price firs room 15m2 is 6900kc. + 1000kc charges. , second room 20m2 price 7900 +1000 kc. charges. Deposit is one month rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu548579
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.