Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyKubelíkova, Praha - Žižkov

Kubelíkova, Praha - ŽižkovMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 2 m² • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné24 990 Kč

+ Poplatky za služby900 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím pronájem prosvětleného kompletně zrekonstruovaného plně vybaveného bytu 2+kk, 49m2 (s balkonem 3m2 mimo byt) ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem. K bytu náleží sklepní kóje 3 m2. Podlahová krytina v bytě jsou dřevěné parkety.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem je vybavený lednicí s mrazákem, sklokeramickou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou (vše od značky Electrolux) odsavačem par, mikrovlnkou, barovým pultem, židlemi, rozkládací pohovovkou a TV skříňkou. Dále ložnice vybavená postelí a v předsíni se nachazejí šatní skříně. Koupelna se sprchovým koutem, WC s bidetem, pračkou a sušičkou značky AEG. Možnost připojení k internetu prostřednictvím UPC.

Tento velice pěkný byt nabízí možnost bydlení v centru s výbornou dopravní dostupností do centra (v těsné blízkosti Mahlerovi a Riegerovi sady, Parukářky a Vítkov, 3 minuty stanice metra Jiřího z Poděbrad, 200 m zastávka tramvaje). Veškerá občanská vybavenost v okolí: supermarket, výborné restaurace, mateřská školka, základní škola a nedaleké nákupní centrum Flora. Na náměstí se také dvakrát týdně konají farmářské trhy.

Neplatí se zde žádná provize realitní kanceláři.

We offer to rent fully renovated fully furnished apartment 2+kk, 49m2 (with balcony 3m2 outside the apartment) on the 3rd floor of a brick house with an elevator. The apartment has a cellar 3 m2. The flooring in the apartment is wooden parquet.

The living room with kitchenette is equipped with a refrigerator with a freezer, ceramic hob, hot-air oven, dishwasher (all by Electrolux brand) with hood, microwave, bar, chairs, sofa bed and TV cabinet. The bedroom is equipped with a bed and in the hall there are wardrobes. Bathroom provides shower, toilet with bidet, washing machine and dryer from AEG. Possibility to connect to the Internet via UPC.

This very nice apartment offers the possibility of living in the center with excellent transport accessibility to the center (close to Mahler and Rieger sady, Parukářka and Vítkov, 3 minutes metro station Jiřího z Podebrad, 200 m tram stop). All civic amenities in the area: supermarket, excellent restaurants, kindergarten, elementary school and nearby shopping center Flora.

There is no commission for the real estate agency.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu551236
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha49
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
Výtah
Sklep 3 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Prdlavky
🚶 323 m (4 min)
Pošta
🚶 360 m (4 min)
ObchodMůjobchod
🚶 29 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 387 m (5 min)
RestauracePalác Akropolis
🚶 60 m (1 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 140 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 375 m (5 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 472 m (6 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 520 m (6 min)
Hřiště
🚶 603 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.