Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 92 m² bez realitkyJana Přibíka, Praha - Vysočany

Jana Přibíka, Praha - VysočanyMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Nabízím k pronájmu velmi pěkný bezbariérový byt o 3+kk o celkové výměře 92,17m2 s krásnou terasou ve 4. podlaží bytového domu s výtahem, v oblíbené lokalitě Prahy 9 - Vysočany. Bytový dům se nachází v moderním, oploceném nonstop střeženém areálu bezpečnostní službou a kamerami. Přímo v areálu je i krásné dětské hřiště.

Byt má prostornou předsíň s velkou vestavěnou skříní, která zajišťuje dostatek úložného prostoru a prostorným samostatným WC.

Z předsíně vcházíme do prostorného obývacího pokoje s obytnou stěnou, velikou a krásnou rohovou sedací soupravou vyrobenou na míru, jídelním stolem se 4 židlemi a vstupem na terasu a do prostorné moderní kuchyně značky Koryna, která je vybavena kompletními elektrospotřebiči - lednice, mrazák, indukční varná deska, vestavěná horkovzdušná trouba, myčka a digestoř. Dále byt tvoří dva samostatné pokoje - první pokoj je vybaven dvěma skříněmi, druhý pokoj je zařízen dvojlůžkovou postelí, nočními stolky a komodou. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, pračkou a úložným prostorem. Je zde také druhé WC.

V předsíni, kuchyni, koupelně a na samostatném WC je položena kvalitní dlažba, v obytných místnostech je plovoucí podlaha.

Dřevěná Euro okna jsou osazena designovými antialergickými žaluziemi typu plisé den a noc.

V bytě jsou rozvody UPC - pro TV a internet.

Velmi krásná lokalita s kompletní občanskou vybaveností, výstavba školky a školy ve vzdálenosti cca 250 m bude zahájena letošního rok. Výborné spojení MHD do centra města cca 20 minut (tram č. 8 a 25), metro stanice Hloubětín nebo Českomoravská cca 5 minut. V docházkové vzdáleností se nachází supermarket Albert a Billa, lékárna, provozovna McDonald´s, venkovní kavárna, restaurace a další. V blízkosti bytu je velké obchodní centrum Galerie Harfa a O2 aréna. Za domem se nachází nová cyklostezka, in-line stezka, fitness stezka, nové dětské hřiště,

velký park s venkovní posilovnou a lezeckou stěnou. V bezprostřední blízkosti domu možné procházky nádherným údolím Rokytky, umělý rybník a nové obrovské volně přístupné dětské hřiště!Bezplatné parkování je možné

v uzavřeném a střeženém areálu bytového domu.

Byt je vhodný pro všechny generace, především pro rodiny s dětmi. Preferuji dlouhodobý pronájem, dohoda o všem je vždy možná! Nastěhování možné IHNED!

I am offering for rent a very nice barrier-free apartment of 3 + kk with a total area of ​​92.17 m2 with a beautiful terrace on the 4th floor of an apartment building with an elevator, in a popular locality of Prague 9 - Vysočany. The apartment building is located in a modern, fenced non-stop guarded area with security service and cameras. There is also a beautiful playground right in the complex.

The apartment has a spacious hall with a large built-in closet, which provides plenty of storage space and a spacious separate toilet.

From the hall we enter the spacious living room with living wall, large and beautiful corner sofa made to measure, dining table with 4 chairs and access to the terrace and spacious modern kitchen brand Koryna, which is equipped with complete appliances - refrigerator, freezer, induction hob hob, built-in convection oven, dishwasher and hood. The apartment also consists of two separate rooms - the first room is equipped with two wardrobes, the second room is furnished with a double bed, bedside tables and chest of drawers. The bathroom is equipped with a bath, sink, washing machine and storage space. There is also a second toilet.

In the hall, kitchen, bathroom and separate toilet are laid quality tiles, in the living rooms there is a floating floor.

Wooden Euro windows are fitted with designer anti-allergic blinds of the pleated type day and night.

The apartment has UPC wiring - for TV and internet.

Very beautiful location with complete civic amenities, construction of a kindergarten and school at a distance of about 250 m will begin this year. Excellent public transport connection to the city center about 20 minutes (tram no. 8 and 25), metro station Hloubětín or Českomoravská about 5 minutes. Within walking distance there is a supermarket Albert and Billa, a pharmacy, McDonald's, an outdoor cafe, restaurants and more. Near the apartment is a large shopping center Galerie Harfa and O2 arena. Behind the house there is a new bike path, in-line trail, fitness trail, new playground,

large park with outdoor gym and climbing wall. In the immediate vicinity of the house you can walk through the beautiful Rokytka valley, an artificial pond and a new huge open-air playground!

in a closed and guarded area of ​​an apartment building.

The apartment is suitable for all generations, especially for families with children. I prefer long-term rental, agreement on everything is always possible! Moving in possible from IMMEDIALITY!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu551566
Dispozice3+kk
Dostupné od5. 1. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Plocha92
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPodkovářská
🚶 267 m (3 min)
PoštaPraha 93
🚘 2 153 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 373 m (4 min)
Banka
🚘 1 699 m (4 min)
RestauraceLa Rocket
🚘 1 430 m (3 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 554 m (7 min)
ŠkolaCOPTH
🚘 875 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 803 m (5 min)
SportovištěBig wall
🚘 2 064 m (4 min)
Hřiště
🚶 364 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.