Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyMalešická, Praha - Žižkov

Rezervováno
Malešická, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmeme krásný slunný byt v blízkosti parku Parukářka. Výborná občanská vybavenost i dopravní dostupnost do centra Prahy. Byt se nachází v klidné lokalitě plné zeleně. Tramvajová zástavka 5 minut od domu, 10 minut na metro a 15 minut na Florenc, I.P. Pavlova či Václavské náměstí. Byt orientovaný na jihozápad je ve 3. patře cihlového domu s výtahem. Celková plocha bytu je 82 m2. Byt se skládá z předsíně se šatnou a vestavěnou skříní, koupelny s rohovou vanou, samostatného WC, dvou neprůchozích pokojů (jeden s vestavěnou skříní) a obývacího pokoje propojeného s kuchyní. V bytě jsou nové radiátory s kondenzačním kotlem, spousta úložného prostoru, kuchyňská linka je vybavena spotřebiči - elektrický sporák, lednice, myčka, v koupelně je novejší pračka. Poplatky 600 Kč za osobu (dle spotřeby vody především). Byt není vybaven nábytkem. Byt volný od září 2020.

For rent a beautiful sunny apartment near Parukářka Park. Excellent civic amenities and transport accessibility to the center of Prague. The apartment is located in a quiet area. Tram stop 5 minutes from the house, 10 minutes to the metro, and 15 minutes to Florenc or Wenceslas Square. The apartment facing the southwest and it is on the 3rd floor of a brick building with a lift. The total area of ​​the apartment is 82 m2. The apartment consists of an entrance hall with a wardrobe and a built-in wardrobe, bathroom with corner bath, separate toilet, two rooms (one with built-in wardrobe), and a living room with a kitchen. The apartment has new heating with condensing boiler, lots of storage space, the kitchen is equipped with appliances - electric stove, refrigerator, dishwasher, the bathroom equipped with a new washing machine. Charges CZK 600 per person. The apartment is unfurnished. Available from September 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552514
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní
Užitná plocha82
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDBasilejské náměstí
🚶 193 m (2 min)
PoštaPraha 3
🚶 449 m (5 min)
ObchodŽabka
🚶 126 m (2 min)
BankamBank
🚶 273 m (3 min)
RestauraceŽelva beers & burgers
🚶 151 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 412 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Jeseniova
🚶 449 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 303 m (4 min)
SportovištěSK Žižkov
🚶 320 m (4 min)
Hřiště
🚶 337 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.