Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyNa Struze, Praha - Nové Město

Na Struze, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Byt (ateliér) mezonetový 2+kk s klimatizací se nachází ve 4. patře činžovního domu na Praze 1 - Nové Město.

Prostorný, nezařízený interiér nabízí k užívání vstupní chodbu, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem (sporák, trouba, lednice, mrazák, myčka) a jídelním prostorem, atypicky řešenou ložnici, galerii a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. V pokojích jsou jasanové parkety, v koupelně a v chodbě vyhřívaná keramická dlažba.

Upozornění: byt není určen na krátkodobý pronájem (airbnb, booking atd.)!!!!

V bezprostřední blízkosti domu v ulici Na Struze se nachází Národní divadlo, v docházkové vzdálenosti např. Slovanský ostrov, Karlovo náměstí, Betlémská kaple, Výstavní síň Mánes, Tančící dům, Novoměstská radnice a mnoho dalších kulturních a architektonických památek. V místě je rovněž dobrá občanská vybavenost - obchody, restaurace, služby, divadla, galerie, poliklinika a nemocnice.

Bydlení s výbornou dostupností do centra tramvajovými linkami, v blízkosti mezinárodní školy Lycée Francais de Prague a 20 minut autem do mezinárodních škol ISP/ Riverside school / Prague British School a na letiště Václava Havla.

Attic one bedroom duplex apartment with air-conditioning located in the 4th floor of an apartment building in Praha 1 - Nové Město.

Spacious, unfurnished interior offers to use entrance hall, living room with fully equipped kitchenette (stove, oven, fridge, freezer, dishwasher) and dining area atypically designed bedroom, gallery and bathroom with shower and toilet. In the rooms are ash parquet, in the bathroom and in the hallway heated ceramic tiles.

In the immediate vicinity of the house in Na Struze street is the National Theater, within walking distance of the house are Slovanský ostrov, Karlovo náměstí, Bethlehem Chapel, Manes Exhibition Hall, Dancing House, New Town Hall and many other cultural and architectural monuments. There is also good civic amenities - shops, restaurants, services, theaters, galleries and hospital.

Housing with excellent access to the center of the tram lines, near international school Lycée Francais de Prague and 20 minutes by car to the international schools ISP/ Riverside school / Prague British School and the Václav Havel Airport.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552517
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha55
VybavenoNevybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDNárodní divadlo
🚶 94 m (1 min)
PoštaPraha 28
🚶 642 m (8 min)
ObchodŽabka
🚶 28 m (0 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 369 m (4 min)
RestauraceU Zpěváčků
🚶 7 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 390 m (5 min)
ŠkolaGoethe Institut
🚶 89 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 196 m (2 min)
SportovištěEXPRESKA
🚶 395 m (5 min)
HřištěDětský vláček
🚶 347 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.