Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyPraha - Vysočany

Praha - VysočanyVybaveno
Cena7 975 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 822 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hezký kompletně zařízený byt 3+kk s balkonem a garážovým stáním. Byt má celkovou plochu 77 m2 + balkon 4 m2. Byt je umístěn na druhém podlaží domu. V domě je výtah. Byt disponuje dvěma ložnicemi, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, komorou, prostornou koupelnou a samostaným WC. Pokoje jsou krásně zařízeny vestavěnými skřínemi a nábytkem značky Hulsta. Prostorná ergonomicky řešená kuchyně Sykora byla zhotovena na míru, v bytě zůstává veškeré kuchyňské vybavení a značkové spotřebiče. V celém bytě byly použity nadstandartní luxusní materiály a zařizovací předměty. Byt včetně garážového staní je bezbariérový. K dispozici je nezávislý satelit, kabelová televize UPC a internet. Při rychlém jednání možná sleva.

Areál Nová Harfa nabízí svým obyvatelům prestižní pohodlné bydlení v moderních bytech, dostupnost služeb, sportovišť, obchodů a leží téměř v bezprostředním sousedství centra Prahy. Přímo v areálu je řada obchodů, restaurací, vinotéka, kavárna, fitnes, školka a škola a mnohé další. Bezprostředně za domy je přírodní park s možností sportovního vyžití a relaxace. Vše doplňuje perfektní spojení MHD do celé Prahy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu552718
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha77
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.