Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 135 m² bez realitkyLužická, Praha - Vinohrady

Lužická, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné47 500 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč
+ Vratná kauce47 500 Kč


BEZ KOMISE! Jedinečný byt k pronájmu na nejkrásnější a klidné ulici na Vinohradech (Praha 2).

Historický dům z roku 1908, s dobře fungujícím SVJ a údržbou, s novou fasádou, střechou, inženýrskými sítěmi.

Apartmán 4+kk (135 m2), 3. patro (jediný na patře) s výtahem přímo před bytem. Byt má velký sklep v suterénu o velikosti 8 m2. Byt je světlý, s okny do vnitrobloku, s velmi krásným výhledem. V letních měsících v něm není horko.

Dvě ložnice, obývací pokoj, jídelna, malá otevřená pracovna s oknem, dvě toalety s vanou a sprchovým koutem. Samostatně prádelna se sušičkou a malou skladovací místností pro uložení předmětů určených na úklid a dalších potřeb. Vlastní topný plynový kotel. BEZ KOMISE!

Byt je po kvalitní rekonstrukci, kompletně zařízen kvalitním moderním nábytkem s prvky starožitností a uměleckými předměty.

Za příplatek 4,500 Kč/měsíc je možnost parkování na velkém parkovacím místě v teplé garáži s pohodlným vjezdem a automatickým otevíráním brány nedaleko domu.

V domě (ve vedlejším vstupu) je soukromé fitness.

Veškerá infrastruktura je poblíž. Tramvajová zastávka 1 min., Metro A 5 minut chůze. Cena za měsíc: 47 500 Kč + zálohy; elektřina, plyn a Internet se převádí na nájemníka. Kauce 47 500 Kč. BEZ KOMISE!

NO COMMISSION! A spacious apartment on one of the calmest and most beautiful streets of Vinohrady (Praha 2) is for rent. Located in a historical building from 1908 with repairated facade, roof and utility networks. The apartment has 4 rooms (4kk, 135 square m), 3rd floor (the only one apartment on the floor) with an elevator. A big storage place in the basement, 8 square m. goes with the apartment. The apartment is very sunny, the windows are lookig to the inside garden, the view is beautiful. Not too hot during the summer. Two bedrooms, a living room, a dining room, an office corner with a window, two bathrooms with a shower and a bath, a separate laundry room with a loundry dryer & a small room for cleaning supplies. The apartment is fully furnished with modern & antique furniture. For an extra 4.500 CZK / a month you can have a big parking place with a comfortable entrance and automatic doors. There is a fitness center next door. Stores & everything needed nearby. Tram stop is 1 minute away by foot, a metro station (Line A) is 5 minutes away. Price per month: 47.500 Kč + utilities; + electricity, gas and Internet. Deposit 47.500 Kč. NO COMMISSION!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553200
Dispozice4+kk
Dostupné od12. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha135
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.