Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 450 m² bez realitkyZlatá Olešnice - Zlatá Olešnice Navarovská, Liberecký kraj

Zlatá Olešnice - Zlatá Olešnice Navarovská, Liberecký krajVybaveno
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 993 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nemovitost domu je situovaná nedaleko centra obce Zlatá Olešnice a to nad místním koupalištěm po pravé straně silnice vedoucí do části obce Kořenov-Rejdice.

Jedná se o dvoupodlažní plně podsklepený samostatně stojící objekt s navazují zástavbou rodinných a rekreačních domů. Dům byl postaven koncem osmdesátých a počátkem devadesátých let jako rodinný dům a cca. před 15ti. lety upraven k pronajímání. Na zahradě byl postavený dřevěný domek s možností přespání včetně přístřešku s posezením. Pozemek kolem domu je z převážné části po hranici oplocen živým plotem zajišťující soukromí.

Vstup do domu je po venkovním schodišti od parkoviště před domem, ze kterého je rovněž vstup do suterénu domu přes původní garáž. V přízemí je krytý vstup s navazující chodbou se schodištěm do podlaží a suterénu. Z chodby jsou samostatné vstupy do dvou pokojů, koupelny, WC, kuchyně a obývacího pokoje se vstupem na balkón a následně do zahrady. V prvním patře jsou tři pokoje sloužící jako ložnice, jeden velký pokoj se vstupem na balkón, koupelna, WC a velká chodba (galerie). V podstřeší je volný půdní prostor neumožňující další vestavbu. V suterénu je původní velká garáž upravená na hernu včetně osazení krbových kamen, sauna se sprchou, WC, technická místnost, kotelna a sklad paliva.

Vytápění domu je řešeno jako teplovodní s kotlem na pelety včetně zásobníků s automatickým dávkováním v kombinaci s krbovými kamny v herně a obývacím pokoji. Objekt je napojený na kanalizaci, elektřinu a vodovod.

Pěkné velmi dobře dostupné místo v obci s lyžařským vlekem, koupalištěm, obchodem, tělocvičnou a navazujícími turistickými trasami na hřebeny Jizerských hor i Krkonoš.

S objektem rodinného domu je možné dokoupit na samostatném pozemku postavený větší objekt (130 m² zastavěné plochy) sloužící dnes majiteli jako dílna s navazujícím pozemkem zahrady 310 m². V objektu je možnost parkování 4 osobních automobilů a využitím jako dílna technické zázemí domu a napojením na elektřinu, vodovod a kanalizaci. Tento objekt lze upravit k bydlení nebo jako apartmány k pronájmu.

Možnost prodeje i samostatně, ale vedlejší objekt je možné koupit pouze až po prodeji rodinného domu v případě, že zájemce nabude mít zájem o tento objekt.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553529
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha450
Plocha pozemku1 467
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.