Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 128 m² bez realitkyParléřova, Praha - Hradčany

Rezervováno
Parléřova, Praha - HradčanyČástečně vybaveno
Cena10 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 45 336 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme velmi hezký světlý byt v Parléřově ulici, který se nachází ve 3. patře klasického prvorepublikového domu. Užitná plocha bytu je 95 m2 a 33 m2 terasa. Dům stojí v místě s výbornou dopravní dostupností, jen pět minut chůzí od Petřína a 10 minut od Pražského Hradu.

Dispozice bytu nabízí 33 metrovou terasu orientovanou na čistý jih, kam je přístup z obývacího pokoje a jedné z ložnic, velkou vstupní chodbu, ze které je přístup do koupelny s oknem na terasu a samostatného WC s bidetkou, umyvadlem a dvěma malými okny vedoucími na společnou terasu. Dále do kuchyně a komory a do jedné ze dvou samostatných ložnic. Vstupní chodba ústí do rozlehlého obývacího pokoje, ze kterého je vstup do další samostatné ložnice. Celý byt je orientovaný na čistý jih. Na patře je také možnost užívat společnou rozlehlou terasu (cca 60 m2).

Vybavení bytu zahrnuje nová plastová okna (trojskla), parkety a vinylové podlahy se vzhledem dubu, dvě velké vestavěné skříně, vestavěné dubové police a plně vybavenou kuchyňskou linku Ikea se spotřebiči Whirpool. K jednotce náleží velké parkovací stání na zabezpečeném dvoře ve vnitrobloku domu a prostorný sklep (5m2). Přímo v domě se také nachází pobočka České pošty.

Jen pár kroků od bytu je malý obchod s potravinami a blízká ulice Bělohorská nabízí plnou občanskou vybavenost (obchody, restaurace, mateřská školka, základní škola, atd). Příjemnou procházkou lze dojít na Petřín (5 minut) a do parku Ladronka (cca 15 minut) nebo na Pražský Hrad (10 minut) či do malebných uliček Malé Strany a Nového Světa. V blízkosti domu se také nachází koupaliště Petynka (5 minut).

Společenství vlastníků bytových jednotek v Parléřově ulici pronajímá nebytové prostory v domě O2 jako servrovnu, a proto jsou za byt velmi nízké poplatky. Celkové náklady na provoz bytu i s poplatky činí cca 6 tisíc měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554022
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha128
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.