Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyJateční, Praha - Holešovice

Jateční, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 058 Kč


Luxusní, zcela zařízený, téměř nový byt s infrasaunou ve zrekonstruovaném činžovním domě s výhledem na centrum Prahy a výtahem. Byt se nachází v posledním patře a je novou přístavbou,tedy veškeré rozvody jsou zcela nové. Výjimečná dopravní dostupnost: tramvaj 2min od domu (9min na Václavské naměstí, 4min na metro Vltavská), tramvaj je za rohem, tedy byt není hlučný. Možnost nákupu v supermarketech a farmářských trzích v Pražské tržnici pod okny. Byt ponechávám plně vybaven všemi spotřebiči - lednice, sklokeramická deska, trouba, myčka, plazmová TV a navíc vestavená infrasauna pro 2, wifi v ceně poplatků. Součástí vybavení je i kuchyňské nádobí, peřiny a ložní prádlo. Koupelna s vanou, sprchou a pračkou.

K bytu patří prostorná sklepní kóje. Parkovaní díky nájemní smlouvě v modré zóně pod okny policií hlídané ulice. Dům je velmi klidný se stálými majiteli, ideální sousedé.

Luxury appartment with infrasauna for 2 at the last 5th floor of reconstructed tenement house with a great view on city centre. Public transport 2minutes from the house - Wenceslaw square 9minutes, Vltavská metro 4minutes. Ideal shopping in Pražská tržnice with supermarkets and farm markets in front of the house. The flat is fully equiped - fridge, oven, cooker, dish washer, plasma TV, wifi included, bed with blankets, dishes (glasses, cups, cuttlery, pots, plates). Bathroom with bath, shower and washing maschine. Parking in front of the house on blue line thanks to the rental contract. The house is very quiet with nice neighbours.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554271
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDTusarova
🚶 133 m (2 min)
PoštaPraha 74
🚶 392 m (5 min)
ObchodPenny Market
🚶 188 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 345 m (4 min)
RestauraceU Zlatého slunce
🚶 256 m (3 min)
LékárnaVitapharma
🚶 220 m (3 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 269 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 369 m (4 min)
SportovištěSquash Holešovice
🚶 605 m (7 min)
Hřiště
🚶 217 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.