Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 24 m² bez realitkyMochovská, Praha - Hloubětín

Mochovská, Praha - HloubětínVybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu útulný byt 1kk, plocha 24m2, nachází se v zvýšeném přízemí cihlového domu přímo u metra Hloubětín (metro je cca 80 metru od domu).15 min na Můstek. Také 100m od domu se nachází zastávka autobusu i tramvaje , obchodní centrum Černý Most je vzdálený 3 km.Veškerá občanská vybavenost v okolí – základní škola, školka, zdravotní středisko, banka, pošta, restaurace/kavárny, nákupní centrum, bazén, knihovna. Dostatek zeleně.

Byt je pronajímán kompletně zařízený nábytkem a spotřebiči : nový sporák, pračka, lednička, atd. Byt se skládá z předsíně, kuchyňského koutu a velkého pokoje. Moderní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Topení je dálkové. K bytu naleží sklepní koje k využívaní . Bezproblémové parkování před domem, dobrá dopravní dostupnost autem i MHD.

Cena za pronájem: 11000 Kč + fixní poplatky 2000 Kč + elektřina a plyn dle spotřeby

A sunny comfortable studio for rent less than hundred metres to the metro station Hloubetin (yellow line).Also tram and bus stop nearby. All the facilities are in the area - supermarkets, restaurants, bank, post office, library. Shopping mall OC Černý Most less than 3km away.A lot of green around.

The flat is fully equiped with furniture and new electronics. Modern bathroom with the shower cabin. There is also a basement strorage for your use. A lot of parking spots and amazing acess to the center of the city by public transport and car.

Rental price: 11000 CZK+ 2000 CZK fixed costs for the utilities + elektricity and gas depends on usage

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu555329
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha24
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.